Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[C++]Kod prostego Cheata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Potrzebuję kodu prostego cheata do gry Margonem(Przeglądarkowa). Przeczytałem cały kurs c++ ale jeszcze nie potrafie tego samodzielnie zrobić :unsure:

Jeśli ktoś by miał czas, proszę o napisanie takiego kodu ^_^

Cheat miałby:

-tylko dodawać kasę :rolleyes:

Dziękuje ^^

2dhww8h.png

Opublikowano

@up z tego poradnika, nic nie wywnioskowałem oprócz tego że Cheat Engine działa tylko wizualnie i nie działa w samej grze ;/

2dhww8h.png

Opublikowano
@up z tego poradnika, nic nie wywnioskowałem oprócz tego że Cheat Engine działa tylko wizualnie i nie działa w samej grze ;/

więc po co powstał ten temat?

Opublikowano

więc po co powstał ten temat?

Temat powstał, żeby uświadomić userów, żeby nie pisali durnych postów typu jak zrobić cheata i że nic nie da się zrobić przez Cheat Engine(tylko wizualnie) tylko trzeba zrobić bota do gry lub włamać się do bazy danych ^_^

2dhww8h.png

Opublikowano

skoro już doszedłeś do tego jakże genialnego wniosku to może zamiast c++ powinieneś się uczyć SQLa i php?

uważam iż temat jest wyczerpany i do zamknięcia

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...