Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z kompem. Otoz gdy gram w gry np. MapleStory, Fifa08 to mi po jakims czasie (45~1godz.) wylacza sie sam komp :/ Moze macie jakas rade czy cos? Moze wyczyszczenie rejestru by pomoglo? Jesli tak to jak go wyczyscic, ale nie tak usun i juz tylko tak "ladnie" jezeli wiecie o co mi chodzi

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

Jest kilka możliwości. Przegrzewanie procka, zasyfiony system, zasilacz itd..

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Witam!

Mam problem z kompem. Otoz gdy gram w gry np. MapleStory, Fifa08 to mi po jakims czasie (45~1godz.) wylacza sie sam komp :/ Moze macie jakas rade czy cos? Moze wyczyszczenie rejestru by pomoglo? Jesli tak to jak go wyczyscic, ale nie tak usun i juz tylko tak "ladnie" jezeli wiecie o co mi chodzi

Jeśli nie wiadomo co sie dzieję najlepiej daj do serwisu niech tylko obudowę oblukają co w środku nie działa jeśli jest wszystko Ok to przeinstaluj sobie System :D

CYTAT
Warrock to jest moje motto

Opublikowano

a tam dupa, rozkręć kompa i go odkurz, bo na 100% kurzy jest tam jak ...

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano
Witam!

Mam tak samo ... Tyle że z Cs'em 1.6

wyczyściłem kurz i nie pomogło , rejestry też

RMCF

Opublikowano

samo wyłączanie sie kompa zazwyczaj jest powodowane przegrzaniem sie procka albo przez problem z zasilaniem.

Jezeli masz zasilacz 230W to bym tutaj szukał winy. Ustaw sobie w biosie temperature alarmu np. 15 stopni wieksza niz aktualna podczas ustawiania i zobacz na ile jest ustawiona temperatura przy ktorej ma sie wylaczyc

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 6 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...