Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] CamerionMT2

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera :

CamerionMT2

Start Serwera :

Serwer wystartował 26 czerwca 2012r.

Link do prezentacji :

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/757654-camerionmt2polskidedykowany/[/code]

[/size][/font][/b][/color]

[color=#fff0f5][b][font=courier new', courier, monospace][size=5][font=courier new', courier, monospace]Od autora dyskusji :[/font][/size][/font][/b]

[size=5][font=courier new', courier, monospace][b]Bardzo proszę o wypowiadanie się na temat tego serwera .

Podoba się , nie podoba się ? Odpowiedzi proszę uzasadniać :)[/b][/font][/size][/color]

Opublikowano

Witam.

Serwer naprawdę godny uwagi, administracja ogarnięta, system gry bardzo dobrze rozwinięty.

Jak najbardziej polecam serwer wszystkim graczom MT2.

Opublikowano

Polecam na prawdę bardzo dobry serwer !

Miła administracja , graczy na serwie masa , ciekawe eventy i co najfajniejsze częste :D

Zapraszam do zapoznania się z prezką i proszę wbijać bo warto !

Opublikowano

Nie polecam. Administrator jak i reszta teamu olewa prawie wszystko. Na serwerze nie dzieje się prawie nic od startu. Od 4 miesięcy nie jest naprawione przypomnienie hasła, nie działa od początku - wasze konta są słabo zabezpieczone. Team poza administratorem rządzi się swoimi prawami, które w żaden sposób nie uwzględniają panującego regulaminu - potrafią zbanować na forum za napisanie słowa "kiełbasa", czego im serdecznie gratuluję. W grze syf, pełno botów reklamujących inne serwery oraz dzieciaków na wh. Jeśli chodzi o rozgrywkę to na 250 lvlu pvp odbywa się na zasadzie "komu wejdzie kryt", ponieważ przy dobrej spinie mental potrafi zdjąć byle kogo z full absem na duchowe. W epikach jest pełno defa, przez co przeszywki dochodzą nawet do 25k.

Generalnie nie polecam.

Opublikowano

NIE WARTO GRAĆ NA TYM SERWIE, MATEUSZ CZYTAJ KAJTUŚ CZY JAK ON TAM NA SERIO SIĘ ZWIE LICZY TYLKO NA ZYSK Z SERWA, MA WYWALONE NA GRACZY O CZYM WIELE RAZY WSPOMINAŁ MI W PRYWATNYCH ROZMOWACH.

JAK WIELE OSÓB WIE, MIAŁEM Z NIM LEPSZY KONTAKT NIŻ ADMINISTRACJA CZY MISTRZOWIE GRY, TERAZ JUŻ WIEM DLACZEGO...

NIE POTRAFI ON WYKONAĆ DOKŁADNIE NIC SAMODZIELNIE, LICZYŁ JEDYNIE NA MOJĄ POMOC KTÓREJ MU UDZIELAŁEM BEZINTERESOWNIE

BYŁEM TRAKTOWANY POWAŻNIE JEDYNIE DO CZASU KIEDY NIE DAŁEM MU KOLEJNEJ AKTUALIZACJI, PO TYM KONTAKT SIĘ URYWAŁ DO CZASU NASTĘPNEJ PROŚBY. JUŻ MNIE WKURZYŁA TA SYTUACJA I DLACZEGO ZA MOJĄ PRACĘ ON MA ZBIERAĆ LAURY? Jedyna co mu zostało to jeszcze aktualizacja wprowadzająca nowe fryzy "ohh, ahh" do IS xD

WIĘC JA SIĘ ZAWIJAM Z TEGO SERWA I RADZĘ WAM TU NIE GRAĆ SZKODA CZASU :P

ZABIERAM ZE SOBĄ CO MOJE, WRZUCAJ KOPIE....

Ps: Gwałć się dalej z dresem

NIE DZIAŁA PRZYPOMNIENIE HASŁA (WHY? BO NIE POTRAFI ZROBIĆ

NIE DZIAŁA LICZNIK BO NIE POTRAFI ZROBIĆ I MA ŚWIADOMOŚĆ ŻE NA SERIO GRA 100 OSÓB :P

NIE POTRAFI ODBUGOWAĆ WIELU PROSTYCH QUESTÓW, SAM BÓG WIE DLACZEGO TEN SERWER JESZCZE DZIAŁA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...