Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ważne] Nagroda w konkursie

Cristiano.

Gold member ?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy w konkursie na tapet? i sygnatur? miesi?ca g?ówn? nagrod? powinien by? gold member ?

• Tak. (uzasadnij w temacie)
    • Nie. (Uzasadnij w temacie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ponieważ plakietka jest właśnie zrobiona dla konkursów, a zdejmowanie % można uzyskać przez np. pomoc w dziale.

btw. nagroda powinna satysfakcjonować.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Tak, Maka wygrał to musi być. Może też być tak że np. co 2 miesiące będzie gold. Począwszy od tego. Potem w grudniu, potem w lutym itp.

@Down, ja ci dam nie popieram łosiu ty ;x

@Down, Ja ci dam licencje na sygne! :D Zrób mi nową lepiej a nie

Opublikowano

Sorki za drugiego posta. Gold/Blue mógłby być rozdawany co kwartał(czytaj 3msc.), jako "Najlepsza sygnatura Kwartału". Wtedy byłbym na tak.

Aktualnie to co pisałem.

Nie, Konkurs odbywa się na zasadzie "Pojedynku" graficznego, więc robią to osoby dla przyjemności, nie dla nagród.

Opublikowano

@Cristiano.

I to jest nie fair...

Inni dostaną w grudniu a my że tak za przeproszeniem powiem gówno :/

To w FA się opłaca brać udział w konkursie tylko w grudniu

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

nie. proponuje zagadac z osobami wyzej postawionymi i dorobic range za konkursy graficzne bo jak widac jest ich coraz wiecej nie tylko w dziale FanART za konkursy rysownicze/malarskie/graficzne/plastyczne mogla by byc oddzielna ranga, ale 24 goldy w roku to naprawde przesada...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Sorki za drugiego posta. Gold/Blue mógłby być rozdawany co kwartał(czytaj 3msc.), jako "Najlepsza sygnatura Kwartału". Wtedy byłbym na tak.

Aktualnie to co pisałem.

Ja to samo.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie, Konkurs odbywa się na zasadzie "Pojedynku" graficznego, więc robią to osoby dla przyjemności, nie dla nagród.

Mam takie samo zdanie

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Na forum dziennie siedzi po 10 tyś. użytkowników, więc jak 24 osób dostanie tego golda to nie będzie źle. Ja bym był za tym, że miesiąc gold, następny miesiąc blue i tak w kółko. No ale jeżeli nie, to pomysł co 3 miesiące też nie jest zły.

he?

Opublikowano

A więc, nie będzie golda w konkursie comiesięcznym, a organizowanie konkursów kwartalnych byłoby niesprawiedliwe dla osób które wygrały poprzednie konkursy.

W konkursie na sygnature i tapete roku będzie do wygrania blue&gold

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...