Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] CamerionMT2

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh grałem,ktoś napadł na serwer i rozdał graczom navie... szkoda słów.Widziałem gościa z zbr na 1 lv abs na 4 klasy po 2kkk dno

Opublikowano

Haha , Mateusz/Kajtuś nie słuchaj tych tłuków , jeden widzę w każdej jednej prezce pisze jedno i to samo o navi , a kolejny płacze bo prócz ox-a nie ogarnie sobie ulepszaczy czy tam innych itemów.... Śmiech na sali

Serwer kozacki , spokojnie mogę polecić miłośnikom easy/4fun

Opublikowano

Tak kolejny start camerionu nie polecam serwera gralem na wczesniejszych startach pewnie znowu padnie ...

Opublikowano

Tak kolejny start camerionu nie polecam serwera gralem na wczesniejszych startach pewnie znowu padnie ...

Kiedyś wszystko się skończy. Serwer naprawde dobry.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

O masakra....

Jak kolega wyżej , serwer wystartował 26 czerwca 2012r czyli ma już ponad 4 miesiące .

I miał tylko i wyłącznie jeden start.....

Po prostu prezentacja jest często aktualizowana bo co jakiś czas serwer się zmienia poprzez aktualizacje itd... co chyba dobrze świadczy o serwerze i jego administracji .

Może wejdź na serwer zorientuj się co i jak a dopiero później oceniaj .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Serwerek proooo

Polecam , na prawdę warto zagrać a to że serwer już 4 miesiące ma nic nie znaczy ,

ludzi gra dalej masa , a serwer ogólnie pełen ogar !

Opublikowano

No dobra wbiłem,93 wklepałem ale potem...OMG ! jak exp ciężko leci a expie na największym spocie setao...

P expa, na twoim lv idealnie lecą w atla potem trafisz jeszcze na bonus expa np 100% i godzina i wbijesz ten 100 lv

Opublikowano

Mam problem z rejestracja. Wypelniam wszystko i wyskakuje mi napis, ze zle przepisalem kod z obrazka ale ten kod mi sie nie pokazuje

5.jpg
Opublikowano

Wypelniam wszystko i wyskakuje mi napis, ze zle przepisalem kod z obrazka ale ten kod mi sie nie pokazuje. Mial ktos podobny problem z rejestracja?

5.jpg
Opublikowano

Wypelniam wszystko i wyskakuje mi napis, ze zle przepisalem kod z obrazka ale ten kod mi sie nie pokazuje. Mial ktos podobny problem z rejestracja?

Spróbuj z innej przeglądarki założyć konto, na google chrome wszystko otwiera się bez problemu

Opublikowano

Marudzisz, ale spójrz na to z tej strony, że jak coś zdobędziesz to bd wiedział o tym jak ciężko na to pracowałeś i pokonując przeciwnika, będziesz miał większą satysfakcję ^^

Opublikowano

Drop może nie jest zły choć mógłby być lepszy, ponieważ dropienie kolejnych NZP i pereł przez to, że 3 razy broń spaliło to masakra jest;/

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...