Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla tych co chcieli mieć świadomy sen.

Chacku Czak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik download:

http://filecom.net/wOUC09dS

Skan:

https://www.virustotal.com/file/7b6e67522c5eb63ec9742553861c22dbfe9a6095f0a6af74e9a5098c1074253c/analysis/1351961167/

Kto przetestuje?

Z naukowego punktu widzenia powiem, żw jest to realne bo odziaływanie różnych bodźców na mózg może prowadzić do takowego stanu!

Opublikowano

Słuchaj myślałem tak o tym i wątpie aby zaszły zmiany w mózgu gdyż to jest prędzej "sztuczne" wywołanie, bądź pobudzenie(jeśli to słowo lepiej pasuje) receptorów w mózgu które działają na halucynacje, omamy lub sen. Nie mam większej wiedzy nt. urojeń gdyż to szeroki temat ale jeśli na jakiś czas spróbujesz i będziesz świadomy tego stanu nic ci się nie stanie.

PS: Pamiętajcie aby spróbować raz z otwartymi oczami i raz z zamkniętymi bo nie jest to sprecyzowane w tym memie/obrazku, czy chuj wie co to jest.

Opublikowano

Czego tu się cykać? Mózg wam przez to przestanie pracować? xDD Z mojego punktu widzenia to jest realne, nawet nie wiem czy nie spróbuję :>

Opublikowano

tak, to dziala i to jest realne. moi koledzy mowili że robili takie testy i to działa choć jak to mój nauczyciel od WDŻ powiedział: " jak mamy marzenia to spełniajmy je w realnym świecie a sen zostawny na odpoczynek";]

Opublikowano

działa, mam kumpla w klasie co tym się zajmuję i widziałem to na własne oczy ; D

Opublikowano

Ja dzisiaj spróbuję,podam rano jakie będą efekty.A naprawdę trzeba piłeczki na pół ?Szkoda mi ich...

@edit

Jak myślicie co tam robić w tym śnie ?Myślę nad sexem ale piłka nożna też by się przydała :DD

Ps.Jestem mini interaktywny neokid ex vectra papierowej roboty.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę czy używając tego czy nie, efekt można byłoby wywołać samemu.

Ile razy prawie zasypiając czułeś że o coś uderzasz czy spadasz z wysokości i się budziłeś? Potrzebowałeś wtedy tych metod?

No wlaśnie nie. Tutaj jest potrzebne tylko nastawienie i motywacja.

Nie mniej jednak biały szum wprowadza mózg w fale theta przez co łatwiej osiągnąć wizje senne.

Nie miejcie mnie za specjalistę czy coś w tym rodzaju, ale pamiętajcie że każdy może to osiągnąć nie wysilając się.

Opublikowano

Mnie tam takie coś nie kręci specjalnie , jak mam coś robić to w realu ;p Chociaż sposób wydaje się ciekawy.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Jakbyście byli chociaż trochę ambitni to byście zerkneli na tematy takie jak "klatka sensoryczna" w googlach.

Piłeczka musi być pomarańczowa bo efekt nie wyjdzie.

Tak na dobrą sprawę, bardzo duże znaczenie ma położenie ciała, gdyż to jak się czujemy, wpływa na umysł.

Opublikowano

Ludzie co wy z tymi świadomymi snami , pewnie dlatego że minecraftpolska o tym powiedział . ja wam powiem tak ejst coś lepszego od świadomych snów , a mianowicie OOBE , dzięki temu można wyjść dusza z własnego ciała .

1351898823-U722206.png
Opublikowano

O co chodzi z tym świadomym snem ? Śpisz i wiesz, że to sen czy jak ?

Dokładnie tak.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Mam takie coś bardzo często.

Posłuchajcie mnie teraz.

Wszystko leży na psychice, centrum dowodzenia to mózg. Tam jest wszystko. Jeżeli ktoś ma stalową psychikę to umie coś takiego zrobić lub często to ma. Natomiast jeżeli słabą to na odwrót. Przypuszczalnie Słoń. Śmiał się jak puścili mu najstraszniejszy horror. Koleś z mocną psychiką. Ale jak próbujecie coś takiego, ogólnie rzeczy z neta to potem kurwa wam może szajba odbić i będziecie mieć mętlik w głowie, nie będziecie wiedzieli czy świat na prawdę istnieje, będziecie myśleli, że jesteście uwięzieni w umyśle i takie tam pierdoły. Nie polecam, nie których testów.

Opublikowano

Posłuchajcie mnie teraz.

Wszystko leży na psychice, centrum dowodzenia to mózg. Tam jest wszystko. Jeżeli ktoś ma stalową psychikę to umie coś takiego zrobić lub często to ma. Natomiast jeżeli słabą to na odwrót. Przypuszczalnie Słoń. Śmiał się jak puścili mu najstraszniejszy horror. Koleś z mocną psychiką. Ale jak próbujecie coś takiego, ogólnie rzeczy z neta to potem kurwa wam może szajba odbić i będziecie mieć mętlik w głowie, nie będziecie wiedzieli czy świat na prawdę istnieje, będziecie myśleli, że jesteście uwięzieni w umyśle i takie tam pierdoły. Nie polecam, nie których testów.

Ale to wszystko zależy od poszczególnej osoby. To czy zachorujesz na raka albo schizofrenię zależy od czegos? Nie, można to tylko przyśpieszyć.

Opublikowano

Ludzie co wy z tymi świadomymi snami , pewnie dlatego że minecraftpolska o tym powiedział . ja wam powiem tak ejst coś lepszego od świadomych snów , a mianowicie OOBE , dzięki temu można wyjść dusza z własnego ciała .

Nie wychodzisz duszą z własnego ciała, tylko wychodzisz w plan astralny, tak jakby "aktywujesz" swoje ciało astralne.

Mogę wiedzieć co widziałeś "jak wyszedłeś"?

Posłuchajcie mnie teraz.

Świadomy sen, to taki sen w którym możemy kreować to, co się nam żywnie podoba. I skoro tego nie ćwiczyłeś to nie mogłeś dojść do takiego stanu "bardzo często". ; )

Co do tematu- nie wypróbuje, bo nie mam piłeczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...