Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bonusy!][Hit][No-WL!][MCMMO]DirtCraft[Vip Na Stałe][40slot!][Questy][Frakcje][No-Premium!]

ZwIIaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno a nie server. Pomijam to, że są lagi nie są one z mojej winy ponieważ grałem z Kumplem jednoczesnie na serverze + ts, i akurat w Tym samym czasie nas lagi lapaly, czyli wina servera

Co jak co, ale najbardziej zalosne jest to, że chodze po SPAWNIE i zaraz mnie cos zabiło.. Cale eq wylecialo na ziemie, napisałem do '' Admina '' To wyjebka na to, co go to obchodzi? Gowno, nic nie robi. Napisałem do niego, że ma mi oddać eq, przestał odopisywac, poczym napisałem ze wypowiem sie na temat ich servera, odrazu co sie stało? Poleciał ban

Gówno a nie SERVER - NIE POLECAM

Nie grajcie na Tym syfie, stracicie tylko czas tak samo jak ja Serdecznie odradzam.!

Opublikowano

Gówno a nie server. Pomijam to, że są lagi nie są one z mojej winy ponieważ grałem z Kumplem jednoczesnie na serverze + ts, i akurat w Tym samym czasie nas lagi lapaly, czyli wina servera

Co jak co, ale najbardziej zalosne jest to, że chodze po SPAWNIE i zaraz mnie cos zabiło.. Cale eq wylecialo na ziemie, napisałem do '' Admina '' To wyjebka na to, co go to obchodzi? Gowno, nic nie robi. Napisałem do niego, że ma mi oddać eq, przestał odopisywac, poczym napisałem ze wypowiem sie na temat ich servera, odrazu co sie stało? Poleciał ban

Gówno a nie SERVER - NIE POLECAM

Nie grajcie na Tym syfie, stracicie tylko czas tak samo jak ja Serdecznie odradzam.!

Heh Czego się spodziewałeś po 12letnim H@ .... Zresztą Co do tego bugowania to tylko stawiałem już mówiłem a więc .... a i odbija ci władza może tego nie widziasz ale odbija

Opublikowano

Mam pomysł na bodanie bonusu za zabicie potworow 0,06 % na wypadniecie butelek z exp ! Nick : Diviss

x

Opublikowano

Straciłem Miecz z enchantem Ostrość III, Zbroje Diamentowa (napiersnik) spodnie protection III, buty 3 diaxy 3 kilofy, 2 diaxowe miecze.. i 5 głow szkieletów

Moj nick to Lays4Cebulka ..

Opublikowano

Teraz to potwierdziłeś, jacy są admini tego zalgowanego servera :-)

-_- Koles sam jestes zalowy ze ci dupsko sciska napisalem ci ze oddam ci tylko iron eq i mieczyk ogarnij sie

Opublikowano

ref

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Z Tego Co Widze To Zwiad Rozdaje Dużo banów ^^ (jak zawasze) Znam go osobiście (Byłem U niego 2 HeadAdminem Ale mnie wywalił za nic ^^) I jak Mówiłem On Zawsze Rozdaje Bany Nawet Jak Gracz Nie ma wspomagaczy x-ray lub nodus to i tak banuje bo coś mu nie pasuje Jak z nim pracowałem to zawsze chciał banować tp sie do niego i nic ... Tak więc jeżeli dostanie ktoś bana od zwiada To To jest 90% Pomyłka (10% Bo nieraz trafi)

-_- Koles sam jestes zalowy ze ci dupsko sciska napisalem ci ze oddam ci tylko iron eq i mieczyk ogarnij sie

Jeżeli chodzi o ogarnianie to tym textem pokazałeś kalse jeżeli był byś ogarnięty to nie pisał byś tak na mpcforum-prezętacji w taki sposób ... Nie nawidze jak tacy idioci Piszą żeby ktoś sie ogarną jak sam nie jest ogarnięty tylko rozpieszczony

Z Tego co tu jeszcze czytam i widze to zwiad banuje graczy a zostawia hakerów ^^

Opublikowano

xxx

elo jestem jarek mam 36 lat i mam serwer w metinie zabrarzam na niego balmora hehehe o tyle nara subujcie mie na yutube nick fubuxmetin plis plis

Opublikowano

Przepraszamy mamy problemy start na 100% o 19:00!!

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer! już jest w 100% zrobiony + dodamy MCMMO

1356269146-U673085.png

Opublikowano

ref

1356269146-U673085.png

Opublikowano

ref

zapraszamy!

1356269146-U673085.png

Opublikowano

ref

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Serwer pojebny na maxa admin ban kill aura MCMMO JEST DEBILU ! Nie Polecam Kurva nie polecam !! Serw zrtry jak huj !

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

ref

1356269146-U673085.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...