Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy na jakich mobkach expisz , czy jest to taxi itp. Na taxi tylko robe . Na moby phy LA , a na magical robe . Jak expisz i masz dużo kasy to możesz zmienać set co te 4-5 lvl z LA na robe i na odwrót (w zależności od tego , na jakich mobkach expisz)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja mam Battle Bard/Cler i noszę Robe, według mnie lepszy wybór niż la, bo i tak nie bedziemy robić za cleryca w pt tylko za barda, więc passywy z clera nam nic nie dadzą

Opublikowano

ale mówię, ze nie la, bo la przydałoby się tylko i wyłącznie do pt jeżeli bylibyśmy clerem, a w pt robimy za barda więc Robe, w solo exp też robe polecam

Opublikowano

mam 81lvl battle barda. Cały czas śmigam w la i to jest najlepsze rozwiązanie. na pvp robe by sie nie sprawdziło(wizz i tak nas weźmie na hita, nukera spokojnie stankujemy z mana tambour nosząc la, i majac wiecej phy defa rozwalamy warriora, rogue oraz wiekszosc glavierow/bladerow)

Opublikowano
mam 81lvl battle barda. Cały czas śmigam w la i to jest najlepsze rozwiązanie. na pvp robe by sie nie sprawdziło(wizz i tak nas weźmie na hita, nukera spokojnie stankujemy z mana tambour nosząc la, i majac wiecej phy defa rozwalamy warriora, rogue oraz wiekszosc glavierow/bladerow)

taa warriora rozwalamy :D

LA bo many i tak mamy pełno, a jak nie wyrabiamy to mamy spelle od tego. Resta juz została wymieniona. 

76561198001815076.png
Opublikowano

z żadnym warriorem na swoim lvlu nie ma problemu. Jeżeli masz fb seta(ja mam^^) i broń +5/+7 to warrior wymieka. No gorzej jak mu crit wejdzie wtedy padamy :P

Opublikowano

nie oszukujmy się ; ) w silku nie ma równowagi między STR and INT . full inty padają na hita , a jak walą to każdy pada na hita . full STR-y mają małe dmg i po prostu siepią ile wlezie (życia też mają sporo) . Tak więc pojedynek int vs STR to albo crit str-a albo gigantyczny dmg int-a .

@topic

wg. LA do gry lepsze , a do botka na taxi i tam , gdzie nie ma pvp z STR-ami to robe

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up

widac ze sie znasz. "full inty padaja na hita"- smieszne..

zaden full int nie jest na hita z dobrym setem na wysokim lvlu np 90.

bardem napewno rozwalisz np.glaviera na loozie

sygna1o.jpg

Opublikowano

według mnie każdy char jeżeli jest dobrze zrobiony, jest ff i ma dobrego seta to ma szanse z każdym, nie ma jakiejś gigantycznej różnicy np. między nukerem , a wizem na PvP, więc BB może dostać od każdego i zbić każdego ;)

Opublikowano

Jakto się nie znam ? Przecież odwieczna kolej rzeczy : magowie z tyłu warrior z przodu ... a czemu tak jest 0_o ?

@topic

Zgadzam się z Rychu94 , każdy char ma szanse na pvp no oczywiście nie z warlockiem ; )

LifeSro

FusionRoad