Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemnicza Kraina [wl] [no-pvp] [no-p] Kwadratowa Masakra Jedyna w swoim rodazaju

pompek121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: szatan29

Imię: Dawid

Staż w mc: od beta 1.7

Coś o sobie: Uwielbiam rysować, grać i śpiewać... oglądam serial My Little Pony co oznacza że należę do społeczności Brony. Starczy? (Nie lubię pisać o sobie)

Dlaczego akurat nasz serwer?: Ponieważ nie mogłem znaleźć żadnego który by mi odpowiadał...

Nie mam sygnatury bo to głupota... ;P

Opublikowano

Nick: Reefli

Imię: Kacper

Staż w mc: 3 lata

Coś o sobie: Uwielbiam grać w piłkę oraz pływać. Lubie grać zespołowo i posiadam poprawną ortografie

Dlaczego akurat nasz serwer?: Poniewasz nigdy na Kwadratowej Masakrze nie grałem a ten serwer wygląda ogarnieto

Opublikowano

Nick: Sored

Imię: Sebastian

Staż w mc: Gram od wersji Alpha 1.2

Coś o sobie: M

am na imię Sebastian i mam 14 lat. Interesuję się sportem, komputerami oraz oczywiście Minecraft'em. Wolny czas spędzam przed kompem lub ze znajomymi. Co do Minecraft'a to mam spore doświadczenie, gram od wersji Alpha. Mam nadzieję że na tym serwerze będę się świetnie bawił i że może uda mi się poznać kilka ciekawych osób. Pozdrawiam.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Bardzo lubię Kwadratową Masakrę i szukam takiego serwera od jakiegoś czasu. Ten się świetnie zapowiada, więc chciałbym na nim zagrać.

Oczywiście posiadam mikrofon, skype oraz TS'a.

Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Opublikowano

Nick: Kafciu4

Imię: Kuba

Staż: 3-4 lata

Coś o Sobie: Jestem młodym lecz chcącym grać na serwerach w gry. Moje zainteresowania to Sport,Informatyka, Gry.

Dlaczego ja?- Lubie takie serwery i szukam dobrych ludzi do takiej gry. Lubie pomagać innym w budowaniu.Szukam już od dawna takiego serwa ogarniętego. :)

Opublikowano

Nick:Drewniak

Imię:Dominik

Staż w mc:2 lata 15 stycznia :)

Coś o sobie:Mam bardzo wszechstronną wyobrażnię i jestem bardzo sympatycznym człowiekiem :)

Dlaczego akurat nasz serwer?: A tak jakoś zerkłem i mi się spodobał.

Opublikowano

Nick: Dzikimacior

Imię: Patryk

Staż w mc: rok

Coś o sobie: Nazywam sie Patryk, mam 16 lat. Lubie pilke nozna i siatkowke. Mieszkam w Rzeszowie.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Bo tak :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...