Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd z logowaniem na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników,

Chciał bym zwrócić się do was o pomoc, a mianowicie chodzi mi o logowanie na serwer.

Mam postawiony na swoim komputerze serwer (sf 2010) , z edytowany przeze mnie,

Postanowiłem sprawdzić jak to będzie wyglądać z grze, więc zrobiłem z clienta metin2 Pl , swojego, po edycji root ip,

przystąpiłem do logowania, niestety po poprawnym wpisaniu passów do konta, wyskakuję:

BŁĄD PODCZAS ŁĄCZENIA Z SERWEREM.

,a po niepoprawnym wpisaniu passów:

NIEPRAWIDŁOWA NAZWA UŻYTKOWNIKA LUB HASŁO.

Myślę że jest to +, że jeżeli wpiszę złe passy, to nie ma błąd, tylko nieprawidłowość.

Teraz pytanie do was, czy ktoś miał taki problem lub wie jak go rozwiązać ??

Wiem że kiedyś miałem taki problem na sf2008, ale ktoś mi napisał jak go rozwiązać, a teraz nie mam pojęcia jak to zrobić.

Daję + \ Like !

2421404553.png
Opublikowano

Sprawdz porty

wpisz w maszynie ps i daj ss'a z tym co Ci sie pojawi

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

nie odpala Ci ani baza, ani auth ani zaden kanal(channel)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...