Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim miejscu najlepiej łowić ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie 2 konta do fb i się zastanawiam gdzie najlepsze miejsce ab y łowić nimi w nocy. Myślałem ,że właśnie w najbardziej zaludnionym miejscu ale to się sprawdza w moim przypadku tylko w dzień. Jak by co to mogę także schować się gdzieś na WallHacku np. Gdzieś na kompletnym odludziu za górami w dolinie albo w M1 gdzieś w morzu :)

Opublikowano

GM sprawdzi ile osób na danej mapie, będzie pare sprawdzi je i ty akurat na wh bedziez. Od razu ban. Na noc nie zostawiaj lepiej, bo mało ludzi gra. W dzień ch2 m1 gdzieś sobie odejdź (Nie aż bardzo schowany) i tam :P.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Najlepiej w m1 bo wtedy mało podejrzane

Nie blokuj szeptu bo od razu ban !

Ehee... To czemu o 17 w m1 jak łowiłem podszedł do mnie SM ? I się pytał jak rybki biorą ?

x2n.png

Opublikowano

najlepiej to łowić na ch4 najmniej ludzi tam wbija i jest słabo kontrolowane ;)

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Musisz sam wybrać sobie miejsce lecz ja na Twoim miejscu nie stawiałbym w nocy gdyż dla GM'a jest to wiadome ,że łowisz na FB.

Każdy Botuje w godzinach nocnych.

Najlepiej łowić w dzień ,ja polecam Ci m1 w jinno tam nieco dalej za zaprzysiężonymi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...