Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DZIAŁ METIN 2

globusik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do kala sporo xD? prawie nic nie ma w metin poczytaj troche haxow jest działajacych zwłaszca od kapcia wiekszosc działa a do kala 1hack? 2 hack? a moze 3 xD?

Opublikowano

poklika z modem? a to chat jest?oO

@sunrise

Zauważyłem, że 2 lata temu skończyłeś z kalem i nie jesteś w temacie hacków do niego, więc chcę Cię tylko uświadomić, że racji nie masz pisząc o max 3 hackach - zobacz tutaj.

Jest tego więcej jak zdążę to dorzucę jeszcze coś jutro. Hacków jest sporo problem w tym, że część osób znających się na rzeczy, nie chce tego udostępnić. Może jak powstanie odpowiedni dział to się coś zmieni.

@globusik ten post pod spodem to do mnie?

sign.png
Opublikowano

poprostu niech adm zrobi i do kala (tego gowna) i do metina (cudenka) i bedzie ok a jezeli nie chcesz zeby byl dzial metina to sie nie odzywaj

Opublikowano

ja pierdziele... w metinie pl 99% osob to dzieci neo (jak ty?[pytanie]) w metina us nie pograsz, sadzac po zachowaniu..

chcesz dzial ? gieb hax ! zauwaz ze ja, Butch3r i YourFear dalismy hacki do kala o.O a ty siedzisz i nic nie robisz omg

EXPmIpC.gif

• Dodaj nową pozycję...