Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ibot

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem bo głupi bot wystrzelił mi wszystkie ammo i niektóre rakiety nie wiem dla czego mam cpu zakupu ammo i rakiety i jest zaznaczone co ma kupować. I w bocie jest zaznaczone czym ma szczelać a on wystrzelał mi 200 tys rsb, 120tys hstrm-01 i ok 500 tys białki proszę powiedzieć w czym może tkwić przyczyna

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Musisz zaznaczyć co ma kupować w Hangarze .

Czytaj ze zrozumieniem wyraźnie napisał że ma cpu i w nim zaznaczone co kupować ma dodatek :)

@up top

A w grze masz zaznaczona opcję przełączaj automatycznie amunicję jak się skończy poprzednia ?

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

nie albo chyba tak zobaczę

Ja miałem włączone i mi wystrzelal sporo ammo więc spr i napisz :) i spr jeszcze raz czy masz kupowanie w dodatkach napewno wybrane :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

Też miałem taki problem z ibotem ale wynikło to z mojej nie uwagi. Byłem na wylocie no i wiadomo miałem wybraną białke. Włączyłem bota na alieny i poszedłem sobie. Potem sprawdzam a tu nie ma 200tyś białki. Okazało się że bot używa ammo, które miałeś wybrane w klijencie i za każdym razem musisz zmienić rodzaj ammo.

reklama

Opublikowano

witam mam problem bo głupi bot wystrzelił mi wszystkie ammo i niektóre rakiety nie wiem dla czego mam cpu zakupu ammo i rakiety i jest zaznaczone co ma kupować. I w bocie jest zaznaczone czym ma szczelać a on wystrzelał mi 200 tys rsb, 120tys hstrm-01 i ok 500 tys białki proszę powiedzieć w czym może tkwić przyczyna

bardzo proste :) jak latasz na bocie to mozesz podziekowac kochanym BA :) na PL2 tak bylo ze zostales ubity przez admina raz na bocie i ci bot sam przestawial sobie ammo na x4 :) a tak naprawde to sie logowal na konto i klikal x4 i bot automatycznie bije z ostatniej uzytej amunicji :) niema zaco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...