Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający Multiclient

XaN

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Odrazu mowie przenosze to tutaj przetlumaczone z innej strony, nie testowalem bo obcnie gram w kSRO ale pomyslalem ze kogos moze zainteresowac.

Wiec tak.

Podstawowy sposob dzialania:

1. Rozpakowujemy do folderu silka plik Multiclient.rar (pass: silkroad).

2. Podmieniamy wszystkie pliki o ktore komputer sie pyta czy podmienic.

3. Odpalamy silka tak jak zawsze tyle tylko ze teraz mozna ich odpalic kilka.

W przypadku Bledu C10:

1. Rozpakowujemy i podmieniamy pliki z Multiclient.rar

2. robimy 2 kopie silka.

3. Uzywamy media patcher aby zmodyfikowac Media.pk2 w silku nr2.

4. Odpalamy silka z 1 folderu normalnie i logujemy sie do gry.

5. Silka nr 2 odpalamy dopiero po wczesniejszym dopaleniu nuconectora.

Powinno wszystko dzialac dobrze.

Pliki:

Pozdrawiam i zycze milego uzytkowania.

Opublikowano
Skppiowane slowo w slow z

G**********T.PL

Nie czapiajcie sie, ze cos reklamuje, po prostu pisze skad to jest skopiowane.

rzeczywiscie... xan mozna wiedziec kim jestes? mogles podac skany , zrodlo ale tego nie zrobiles... ja bym prosil o bana panu gdyz kopjuje cos bez zgody autora tamtego tematu

chyba ze stranek to xan..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Heh Howki to noob tak ? A Ty kim jestes ? Ile miales postow na starym MPC i w czym tam pomogles ? Wnioskujac po Twoich postach to masz max 12 lat. Wielki k**wa mod ktory potrafi tylko zamykac topick'i i dawac warny... Tylko mi sie nie obraz ale taka jest prawda :*

Opublikowano

pieras moze i nie mam zadnej wladzy ale czemu nazywasz howkiego noobem? howki dawniej na starym mpc forum bardzo pomogl forum.... gdyby nie on do dzis nie bylo by sporo tutkow ... wiec sorrkik ale ja chcialem zawrzec pakt sojusznczy z gp ale widac z toba to sie nie uda

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ujmuj sobie jak chcesz, jezeli to do Ciebie nie dociera to napisze jeszcze raz:

Wedlug mnie jestes gownianym modem ktory dostal to stanowisko z musu [bo wszyscy silkroadowcy odeszli na GP] i nie mial sie kto zajmowac tym dzialem. Nic nie robiles ani kiedys ani teraz, nikomu nie pomogles/pomagasz i nic nie wstawiales/nie wstawiasz. Tak wiec moduj sobie ten dzial, ktory jest robiony na odpierdol aby byl. [2 subfora Tbot i Isrobot...] A tak poza tym, ze nie zaslugujesz na mod'a to nie do Ciebie nie mam. PozdróóFFka :**

Opublikowano

wybacz pieras ale landryn ma racje

wogole nie pamietam twojego niku na starym mpc nic o tobie nie wiemy wez sie nam przedstaw i powiedz o osbie pare slow bo wiesz za to za zachowales sie po chamsku nazywajac dobrego membera ze starego pc noobem czyt. Howki to jest poprostu zal jakbys nie byl modem to bym przeklnal bez gwaizdek a ze jestes modem to powiem jedno skur****nie na moda nie zaslugujesz pamietaj o tym jak cie dorwe to bedziesz poprostu przepraszal za to ze nazwales go noobem i ja ci moda by nie dal gdybym byl adminem bo poprostu tylko sie wymadrzasz i posty nabijasz wiec zal.pl

i wiec ze _str_PL HOWKI Altair STRANEK mike_2006 SlipKnot Timonek i admini bylismy najbardziej szanowanymi osobami na MPC wiec prosze o jedno nie uzywaj slowa noob jak nie znasz znaczenia i nie znasz danego usera porpostu zachowales sie jak dziecko NEO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...