Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy champ Zed

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktos go W Chaaaaj ogarnie będzie płacz o nerfa ,nawet ja go nikt nie ogarnia bedzie placz bo ludzie nie beda wiedziec jak przeciwdziałać jemu ;s Kupuje na 100%

Tutaj jest skin do niego :3

L2P E1 PLZ :v

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe ile będzie kosztował? :O

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Skin jest mierny, z wygladu podobny do jednego skina malz'a.

Zed jest już na PBE, fajne skille, ulti. Podobny do shen'a, będzie to najprawdopodobniej jungler.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Grałem i podoba mi się wykorzystanie W !! Tego jego cienia jakby , double skille to akurat im wyszło na razie nie napisze czy dobry czy zły grałem tylko raz;) ale podoba mi się no i jakby ktoś go ogarnął nieźle to może robić zamieszanie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

OP. Fajnie się gra, spore obrażenia, i doskok z ulti które przy tym zadaje dość spore DMG, oraz double skille ;] No i energia oczywiście... Chociaż w jungli go nie widze bo ganki będą raczej słabe, i będzie zbyt papierowy by junglować.

Opublikowano

Grałem na PBE.

Strasznie mocny, bez life steala i speed ataku zrobiłem solo Barona :)

500 z jednego Q, w skill - 1000 dmg z samego Q, E skill to samo :D Op ścierwo, na 99% dostanie nerfa, ale nie wiadomo, znając Riot zrobią "przedłużenie, aby zrobić ostatnie poprawki", a po 2 tygodniach postać dostanie nerfa.

Teraz widać to gołym okiem, postać jest zbyt op.

Mimo przeliczników AD będzie to świetna postać na mida dzięki swojej mobilności i szybkiemu dmg(coś jak talon), szkoda że nie ma żadnego CC, pownien dostać slowa z E, byłoby przyjemnie (oczywiście przy drobnym nerfie dmg, bo teraz jest OP)

Opublikowano

właśnie aktualizuje pbe sprawdze go i lece na klasyka kupuje amumu i farmie sobie te 6,3k on wejdzie za 2tygodnie to zdąże

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Widzialem juz go jest naprawde niezly. Jak sie go ogarnie jest tak samo dobry jak elise :P dobrze ze dodaja postacie ktorymi nowicjusze nie beda sobie dawali rady grac , jest to postac dla starych wyjadaczy , np dla mnie :D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

jak dla mnie to lulu + shaco + talon + lekki kenen :) ale to tylko moje zdanie

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie czytałem wcześniejszych, ale postać pro.. Trochę ciężka do ogarnięcia, ale jest mniaminuśna :P Full AD i rzeźnik ^^

Q - Jak hmm kennen? Tylko ze shuriken przeszywa all..

W - Cień niczym WU

E - Wirek niczym Kata

R - Mini wersja Fiorki, atakuje 1 cel..

Opublikowano

Zajebista postać jak dla mnie jezeli w team bd mord shacko i on to automatycznie jest 8 na 4 :D. Chodzi o ten jego cień w tf bardzo sie przyda z q

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...