Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs na najlepszą recenzję urządzenia mobilnego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nawet tak nie mówcie. Skoro Wredna olała to sam to ocenie. Wyniki jutro rano. Z góry przepraszam za opóźnienie i ja też wiem co myśleć. W ramach rekompensaty każdy dostanie -5% (lub talon) bo to zdecydowanie moje niedopatrzenie i jeszcze raz przepraszam.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Bywalec
Opublikowano

Nie, nawet tak nie mówcie. Skoro Wredna olała to sam to ocenie. Wyniki jutro rano. Z góry przepraszam za opóźnienie i ja też wiem co myśleć. W ramach rekompensaty każdy dostanie -5% (lub talon) bo to zdecydowanie moje niedopatrzenie i jeszcze raz przepraszam.

Jeśli sam ocenisz, to interesujące będą wyniki.

Wybaczamy.

PS> To już będzie -10% &_&

Opublikowano

W końcu jakaś męska decyzja. No nic. :) Liczę na uczciwie wyniki i ciekawa jestem czy się moje typy sprawdzą. Uhuu, wyjdę znowu na 0%. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...