Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 1.6.5.0 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, że jest nowa wersja ale mogłeś w tamtym temacie napisać, że ona jest ;x

Opublikowano

bot mi debuguje, podczas stłuczki z innym samochodem podczas wyścigu, czy samo uderzenie w ścianę powoduje iż samochód zatrzymuje się i nie rusza, tak zwane "palenie gumy", zna ktoś rozwiązanie tego problemu ?

nfsw_SZESZELE.png
Opublikowano

Wersja 1.6.4.0 chodziła normalnie, jednak po aktualizacji do wersjii 1.6.5.0 przestałem otrzymywać pieniądze i doświadczenie za wyścigi. Miał ktoś taki problem lub wie jak go rozwiązać ?

Opublikowano

Myślałem, że to kolejny problem z nfs, że nie otrzymywałem gotówki i expa... a wychodzi na to, że to wina traina

nfsw_SZESZELE.png
Opublikowano

Mam kolejny problem... 1.6.4.0 działa normalnie, lecz po odpaleniu automatycznie się aktualizuje, czy da się tą aktualizacje jakoś przerwać ?

nfsw_SZESZELE.png
Opublikowano

Bo system ea wykrył to że używałeś hacków i nie zalicza ci wyścigu lub czasami jest to spowodowane lagiem serwera :/

Opublikowano

Ostatnio coś się z serverami dzieje, też mam często NU na czystym koncie (bez czitów) często też 0 kasy i wywala z wyścigu :P

Opublikowano

Proszę tutaj nie pisać potów nie na temat!Każdy post nie na temat będzie karany..(kłótnie)

Opublikowano

Proszę usunąć ten post bo nie chcący napisałem post pod postem z przemęczenia ;x

Opublikowano

Czy Ten SlenfBot tez Dropi Części czy tylko expa i kase ?

Części nie dropi, by były karty za pościg to musi on trwać minimum 1:30 min, a jeśli mają być złote to ok 8-10min, a jest to nie opłacalne bo dostajemy wtedy tylko 10k forsy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...