Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[31.10.2012] NFS World Multihack 1.6.4.0 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ładnie...nie podoba mi się to, że założyłeś konto i dałeś czyjegoś hacka z nickiem wydawcy ale cóż nie będę wnikał w końcu i tak mam tylko KidMod.

Hack działa nic więcej.

Opublikowano

Jakiś synek, który próbuje zabłysnąć podając w nazwie użytkownika pseudonim twórcy hacka... A po co to skoro hack ma auto-update.

Opublikowano

Jakiś synek, który próbuje zabłysnąć podając w nazwie użytkownika pseudonim twórcy hacka... A po co to skoro hack ma auto-update.

TO JEST SILVERANGEL!! PISAŁEM Z NIM NA 100% TO ON

Opublikowano

Dobra proszę nie pisać aby nie robić spamu piszcie tylko posty na temat hacka ;x

Opublikowano

w wersji 1.6.5.0 dodano jakis durability hack co to???

That means you don't have to repair your car to have best performance.

Pytanko Kiedy Będzie Ta Nowa Wersja i na jakiej Zasadzie Będzie Działać Durability Hack

1.6.5.0 is now only through auto-updater.

Autofinish nie działa... A na tym mi zależało.

Auto-Finish works.

Opublikowano

Jest Problem Gdy Próbuje go uruchomi wyskakuje Error Occirred! a w nim pisze ze MultiHack is Down

nfsw_DSH22PL.png
Opublikowano

finally is some cool function,I will not have to constantly repaired car sory for mistakes i translated google tolbar

Thanks, no problem. And don't worry about the Google translate, he translated it well in this case.

Opublikowano

not so much because I understood something Google translator is failing "Tell ur problem."

I apologize for returning the ass, so to speak

nfsw_DSH22PL.png
Opublikowano

not so much because I understood something Google translator is failing "Tell ur problem."

I apologize for returning the ass, so to speak

So write it in polish?... and I will try to translate your message.

Opublikowano

Że tak dodam od siebie nie na temat sorry offtop to się robi śmieszne albo on udaje zrobione konto Miki dawał hacki Silvera i nagle pojawia się Silver i daje hacki i po Engand piszę ;x, nie wiem czy mam sobie uświadomić czy on oszukuję czy to prawda czy to multikonto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...