Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube - widzowie , filmiki itd.

LordZibi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam kanał , słaby - kiedyś się bawiłem w te robienie filmików , ale znudziło mi się to , bo nie wiedziałem o czym robić filmy.

Chcę zrobić drugi kanał , ale o czym nagrywać? Te Let's Play'e mogę robić- mikrofon mam dobry. Do "Majnkrafta" też mogę robić , ale tego jest pełno na YT , że się rzygać chce :D O czym robić filmy? Jak się "wybić"? Jak znaleźć szybko widzów? Dzięki za odpowiedzi , lecą "lajkusie".

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Bądź zabawny przy kręceniu lets pleji (nie wiem jak to napisać ^^), musisz być przede wszystkim oryginalny. Nie kieruj się też pieniędzmi, pierw pomyśl co mógłbyś zrobić, potem jak na tym zarobić.

Opublikowano

To tak jakbyś zapytał kogoś "Ej stary jak moge szybko zarobić pierwszy milion?".

Jeżeli ktoś ma fajny pomysł i możliwości to pewnie użyje ich do własnych celów.

Do tego dochodzi kwestia bycia sobą, wydaje mi się, że jeżeli będziesz nagrywał filmy "bo ktoś powiedział że Ci się uda", to będziesz mało naturalny a widz to wyczuje i pomimo świetnego pomysłu nie uda Ci się podbić społeczności YT.

Zadaj sobie kilka pytań : jakie masz hobby? jak możesz to powiązać z filmami? jak można to pokazać w fajny sposób?.

Potem zrób plan, poszukaj fajnych wzorców nie tylko wśród rodaków. Napisz sobie scenariusz takiego "odcinka".

Mam nadzieje że uda Ci się odnieść sukces ! Życzę powodzenia i wytrwałości.

Pozdrawiam !

f.png

Opublikowano

Musisz mieć jakiś pomysł na kanał.

Ja na przykład wybrałem lets playe ze starych gier , bo z nowszych nie mam jak nagrywać ( słaby komp)

Wbijaj do mnie na kanał :

/reklama

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi , co do zarabiania - nie zalezy mi na tym szczegolnie , po prostu chcialbym miec widzow itd. sorry za orto , pisze z telefonu.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Dzieki , zara nagrodze plusami. Czekam na nastepne odp. sorry za orto pisze z telefonu.

1f01e291.png

Opublikowano

slendery możesz nagrywać :D

Tylko głośno krzycz :P

I takich kultowych gierek jak Max Payne, Doom czy Diabolo I jest mało, więc nie krępuj się i nagrywaj :P

I musisz być definitywnie zabawy. Widzowie mają srać w gacie ze śmiechu :>

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...