Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niewiadome przyczyny lagów. [wtf]

DESPOTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż, mój problem polega na tym że gra strasznie, od niedawna, mi się laguje.

mianowicie każdy ruch czołgiem podczas bitwy reaguje z opóźnieniem sekundowym co bardzo przeszkadza w grze szczególnie gdy jadę "elc amx" czy "luchsem" podpowiedzcie mi co może być problemem.

Pomińcie wszystkie programy bo takie jak torrent czy jakieś przeglądarki wyłączam podczas gry. Jednakże może są jakieś "ciasteczka" które mogą zajmować transfer ponieważ różnicę zauważyłem też przy włączaniu filmiku na YT. Mam neta z TP o innym nie ma mowy bo mieszkam na wsi i obdzwoniłem wszystkich żaden inny dostawca nie ma możliwości podłączenia mi lepszego transferu.

jeśli znacie przyczynę proszę o opis.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Niestety mam ten sam problem co kolega . Tez mam neta z neo 6mb/s Ale problem z lagami i malym fps pojawil sie od wersji 8.0 wot. .. na poprzednich wszystko bylo cacy .

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

hmmm mam neta 2mb/s wcześniej wot hulał jak trzeba.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

tylko co :|?

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Podaj kartę graficzną i możliwe, że masz włączone programy internet gg itd wyłącz to wszystko i włącz WoT jak nie pomoże to mówie podaj Kartę graficzną lub graj na najmniejszy detalach ;x

Opublikowano

Te lagi mogą zależeć tylko od tego co się dzieje z internetem, nigdy wcześniej takich lagów nie miałem i tak jak pisałem mam włączone podczas gry :

aqq, smart defrag, avg antywirus, ga,e booster. Nigdy wcześniej one nie przeszkadzały.

a co do wersji 8 wota to nie wiem kiedy ona weszła.

tutaj są specyfikacje mojego komputera.

kbi5n9.jpg

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

sterowniki są aktualne, nvidia GeForce 9800 GT

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

E to masz dobre .. :/ nie wiem czemu ma ścinki spróbuj może jeszcze raz reinstall gry :/

Bo patrząc na sprzęt masz dobry :)

Opublikowano

nie no reinstal odpada, programy też mam pod kontrolą. Wydaje mi się że to coś po stronie dostawcy jutro zadzwonię i się dowiem.

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem, co DESPOTA, strasznie to wnerwia szczególnie, że zaczęło się po 8,1.

kiedy ta 8,1 została wprowadzona?

nfsw_HADESS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...