Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy gra godna uwagi ?

marcin8352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem gra godna uwagi. Grałem w lol'a ale jednak gry z widokiem z góry mnie nie kręcą, wole jednak widok tpp i jednak grafika wydaje mi się lepsza. Ale jeśli nie zagrasz to się nie dowiesz co bardziej ci się spodoba.

Opublikowano

Gra jest bardzo fajna :D Świetna grafika. Walki są bardzo fajne (szczególnie jak się nafarmisz i bijesz hitami po 700 xD). Cały czas są dodawane nowe przedmioty jak i nowi bogowie (tylko troszkę za długo ich dodają).

W gronie przyjaciól na długą mete

Solo może ci sie znudzić

Co to tego się nie zgodzę. Ja gram samemu i gra jest bardzo fajna :D Jeszcze mi się nie znudziła a gram już spory kawał czasu.

Szczerze bardzo POLECAM tą grę. Jest świetna zabawa.

Opublikowano

Wiesz na dzień dobry za "Klona lola " dałbym ci w pysk :D , a teraz do rzeczy gra godna uwagi polega mniej wiecej na tym samym co LOL ( w sensie 3 aleje itp. )

Sam gram od dwóch dni i bardzo mi się zpodobalo tylko troche mało punktów/kasy mam xD

Opublikowano

gram samemu w smite'a od 4miesiący i jeszcze ani razu mi sie nie znudzilo. Napotykasz w grze polaków to sobie ich dodasz do znajomych i pozniej mozna z nimi wszystkimi grac zrobic sobie pt w 5 i gramy :) Moim zdaniem to wcale nawet troszke nie przypomina lola. Lepsza grafika duzo bogów dodali nowy tryb arena to dla tych co graja 6rund jak ja i sie nudzi to na arene :) I wogole. Jak nie zagrasz to sie nie dowiesz

Gość Renissance
Opublikowano

Hmm, długo nie gram w Smite, może 2 tyg., ale gra warta uwagi. Podoba mi się widok, nie tak jak w LOLu z góry... Jednak jest wiele niedociągnięć w Smite, ale to już inna bajka.

Tak więc polecam Ci tą gierkę :)

Opublikowano

Gra jest jak najbardziej dobra i można poświęcic jej trochę czasu, jest mało bogów, ale ciągle dodają ;) Ciekawe mapy i dośc dobra grafika ;) Polecam grę w 99% i nie jest to jakaś tam podróba LoLa - może troszeczkę :)

Pozdrawiam, Erdox.

Mało wiarygodne, ale prawdziwe ;) 10 minutek.
zgarnijriotsy.pl/ca77eedf15

Opublikowano

Gra wyśmienita bardzo fajne team fighty czy jak to się tam nazywa grafika bardzo ładna i każdy bóg pochodzi z realu a nie jakieś kurfa Fatagenshi zmyślony. A więc polecam ci tą grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...