Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[serwer typu "kwadratowa masakra"], [1.4.2], [non-premium] [pluginy], [piszcie tu zgloszenia]

chris9889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat)Mam 13 lat ;)

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? Od bety 1.2

3. Wymagane: mikrofon + skype Mam mikro i skype, ale niestety nie miałem mutacji. ;/

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x Nie oszukuje, gdyż to niszczy całą zabawę

5. Dlaczego mam Cie przyjac ?Jestem dosyć ogarnięty pomimo mojego wieku.

6. Premium czy non premium ?Non premium, ale 24 grudnia premium :)

7. Nick w grze !reZwierzgon

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) : 15 lat.

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? : Około 1,5. roku.

3. Wymagane: mikrofon + skype : Wszystko jest.

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x : Wiadomo , żadnych oszustw ...

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? : Byłem adminem 2 razy na serwerach tego typu , lubię grać na surv , bo trzeba zawsze być na miejscu o odpowiedniej porze ; ). Poza tym Całkiem sporo gram w mc i lubię pomagać innym graczom .

6. Premium czy non premium ? : Non premium.

7. Nick w grze !: DeVe

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) 13

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? 3lata

3. Wymagane: mikrofon + skype mam skype i mikro krystian.chudzinski4

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x tak

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? Lubie mc znam sie na komendach nie mam zadnych cheatow poza Opty Fine

6. Premium czy non premium ? Premium

7. Nick w grze ! Maximus3

DODAJ MNIE BO MNIE NIE DODALES
Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) : 15 lat.

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? : od alphy

3. Wymagane: mikrofon + skype : Wszystko jest.

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x : Wiadomo , żadnych oszustw ... Jestem przyjazny i tego oczekuje od innych :)

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? : lubię grać na surv , bo trzeba zawsze być na miejscu o odpowiedniej porze ; ). Poza tym Całkiem sporo gram w mc i lubię pomagać innym graczom . Lubie dobre towarzystwo

6. Premium czy non premium ? : Non premium.

7. Nick w grze !: Min3ryk

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat)14

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? od wersji 1.7

3. Wymagane: mikrofon + skype TAK

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x Jestem Stosowny Do Zasad

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? Bo Jestem Ogarniety i mozna ze mna pogadac

6. Premium czy non premium ? Non Premium

7. Nick w grze ! MrAdamcik

Opublikowano

1. Wiek: 15

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? : rok, ale ogarniam doskonale :)

3. Wymagane: mikrofon + skype : mam oba

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! : Tak

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? : Ponieważ jestem sympatyczną, pomocną z poczuciem humoru osobą, która także dobrze buduje, a nie żadne szałasy. Do tego moge nagrywać, jeśli będzie to możliwe (238 widżów)

6. Premium czy non premium ? : Non, aczkolwiek 24 grudnia będzie premium xD (Póki co, Mineshafter)

7. Nick w grze ! : Szczypi0or

Opublikowano

Ja go nie rozumiem... On chyba patrzy tylko na ostatnie posty, a na wcześniejsze nie... No cóż, ale po co dodaje kogoś, kto nie gra ?! Siedzę na kompie od 10 i tak przez 2 godziny nikogo nie ma więc...

Opublikowano

1. Wiek: 14 lat
  2. Ja długo grasz w minecraft: 2 lata
  3. Wymagania mikrofon+skype: Mam oba !
  4. Czy jesteś stosowany co do zasad: Tak!
  5. Dlaczego mam cie przyjąc: Poniewaz jestem ogarniety i miły dla innych graczy
  6. Premium czy Non Premium: Niestety Non
  7. Nick w grze: LimekPL

Opublikowano

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? 2 lata

3. Wymagane: mikrofon + skype tak mam

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x Tak

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? Ponieważ chciałbym pograć z wami :) i jestem ogarnięty

6. Premium czy non premium ? Non premium

7. Nick w grze !xXRaabanXx

Opublikowano

. Wiek: 14 Lat

2. Jak dlugo grasz w minecrafta : 2,5 Lata

3. Wymagane mikrofon + skype : Posiadam

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu : Nigdy nie oszukuję i zawsze stosuję się do zasad.

5. Dlaczego mam Cie przyjac : Ponieważ jestem osobą miłą, sympatyczną i ogarniętą. Nie jestem dzieckiem któru spamuje i wszystkim uprzyka grze. Poza tym uwielbiam kwadratową masakrę i chciałbym z kolegami nagrywać serię na YT.

6. Premium czy non premium : NP

7. Nick w grze : KosmoTost

Opublikowano

1. Wiek: 16.

2. Jak dlugo grasz w minecrafta:2 lata.

3. Wymagane: mikrofon + skype:Posiadam.

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x:Tak oczywiście.

5. Dlaczego mam Cie przyjac ?Jestem miły nie przeklinam,pomagam wszystkim w razie potrzeby i lubie servery tego typu.

6. Premium czy non premium :Premium

7. Nick w grze :Deralaos

Opublikowano

1. Wiek: 14 lat

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? około 2 lat

3. Wymagane: mikrofon + skype: wszystko jest

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu!: Tak i nie oszukuje

6. Premium czy non premium ? non premium

7. Nick w grze ! MrKuriata

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) 14

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? 1,5 roku

3. Wymagane: mikrofon + skype Mam

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x Oczywiście

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? Bo nie jestem noobem, jestem spokojny i nie griefuje

7. Nick w grze ! firenzo98

Opublikowano

1. 17 lat

2. 1rok

3. mam skype i mikro i moge za darmo udostępnić serwer TS3

4. TAK!

5. Ponieważ jestem miły człowiekiem nie grifuje i chciałbym sobie pograć na takim serwerze :) a cały czas takiego szukam. CHętnie coś pobuduje i pomoge innym oraz mam zamiar nagrywać filmiki na kanał który chce założyć

6. niestety no premium ale w grudniu powinno być premium

7. Anony321

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) - 15 lat :P

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? - od wersji beta 1.3.1 <2011rok>

3. Wymagane: mikrofon + skype - mam :P:D Podam na PW

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x - Nie oszukuje i bede sie trzymał zasad

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? - Ponieważ lubie bardzo gra w minecrafta i szybko sie przywiązuje do Znajomych

6. Premium czy non premium ? - Premium

7. Nick w grze ! - Kaniridu

Opublikowano

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? 3lata

3. Wymagane: mikrofon + skype mam skype i mikro krystian.chudzinski4

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x tak

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? Lubie mc znam sie na komendach nie mam zadnych cheatow poza Opty Fine

7. Nick w grze ! Maximus3

Nie możliwe że grasz w MC 3 lata bo istnieje dopiero dwa :)

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) 14 lat

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? 2 lata

3. Wymagane: mikrofon + skype. Wszystko jest najlepszej jakości :-)

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x Stosuje sie do zasad nie cheat'uje :D

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? Mam fajne pomysły na budowlę kocham Minecraft <3

6. Premium czy non premium ? Non-premium

7. Nick w grze ! Veectorex

Pozdrawiam

Opublikowano

1. Wiek:14

2. Jak długo grasz w minecrafta? 1rok

3. Wymagane: mikrofon + skype-mój skype to PolskiNoMineKing zaproś to pogadamy :) mikro mam :0

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo każde oszustwo to ban na miejscu! ;x spoko nie będę oszukiwał

5. Dlaczego mam Cie przyjąć-nie wiem jestem spoko :)

6. Premium czy non premium -non premium

7. Nick w grze-MinecraftLechu

Popraw podanie bo straszne błędy są ortograficzne

Opublikowano

Juz nie piszcie zgłoszen bo i tak zamykam temat.. A po drugie ktos sie wkrasdl na konto CIchej i zniszczyl mape wiec.. dodalem 2 nowe osoby CookieMonsta i Neostr i one beda z nami grac ;> a KosmoTost nie spinaj tak bo dodalem te 2 osoby a serwer jest 5 slotowy ziom , i ja decydyuje kogo dodaje ;> i przeczytalem wszystkie posty ale nie wszystkich dodaje ; x

+ dla osob ktore graja, serwer bedzie na nowo mpostawiony tylko robimy mapke :>

Temat do zamkniecia !

Pamieć to funkcja emocji ...

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) 15

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? Od alphy 1.2.6 pierwszego hallowen update :}

3. Wymagane: mikrofon + skype Mam i mam (skype podam na serwie jak się dostane bo ostatnio jak podawałem miałem duży spam xD)

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x Nie bój się nigdy nikogo nie oszukałem nie okrdałem nie greefowałem ;p

5. Dlaczego mam Cie przyjac ?Jestem miły ogarnięty znam pisownie polskiego szukam ciekawych znajomości i chętnie będe nagrywał jak ten serw postoi trochę dłużej :}

6. Premium czy non premium ?Non

7. Nick w grze ! MineQuattro

Opublikowano

1. Wiek: (Powyzej 13 lat) - 13 lat

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? 1,5 roku

3. Wymagane: mikrofon + skype - jest

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x - tak

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? - Ponieważ chciałbym dobrze bawić się grając z wami na tym servie

6. Premium czy non premium ? - Premium

7. Nick w grze ! - PanKuncfot

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

Nie możliwe że grasz w MC 3 lata bo istnieje dopiero dwa :)

Em co ty pieprzysz minecraft już ma 3 lata prawie 4 został wydany w 2009 gdzieś w pierwszej połowie

Opublikowano

2. Jak dlugo grasz w minecrafta? Gram od 3lat

3. Wymagane: mikrofon + skype Mam mikrofon i skype

4. Czy jestes stosowny co do zasad i czy nie oszukujesz bo kazde oszustwo to ban na miejscu! ;x Nigdy nie oszukiwałem i nie zamierzam :D

5. Dlaczego mam Cie przyjac ? Jestem przyjacielski lubie grac z kolegami :D

6. Premium czy non premium ? Mam konto premium

7. Nick w grze ! Miko098

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...