Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]KTÓRE WYBRAĆ?!?!?!?!?

BloodMatthew123

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr? gr? wybra???!?!

• BF3
      43
    • CoD:MW3
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc którą grę wybrać: Call Of Duty:MW3 czy Battlefield 3 ??!? piszcie w odpowiedziach dlaczego akurat tą grę :D

Kliknij -------> 231caaa328c0e9225e46e8c579cfa5ee.jpg <------- Kliknij

Opublikowano

1. Problemy z grami > Dyskusje

2 Battlefield 3

Ogółem o wiele bardziej polecam BF3 , mam obie gry , BF3 wygrywa pod prawie każdym względem , prównywalne multiplayer , w COD MW3 singiel przejdziesz w 2h :|

Opublikowano

CoD

Zajebisty coop, multiplayer, jak i kampania solo. Poza tym nie ma takich wymagań jak BF.

Nikt nie powiedział że na kompa -.-

Poza tym koop w codzie jest gorszy niz w bf3. Jedyne co lepsze to single.

Multi: BF3

Single: cod

COOP: bf3

Klimat: bf3.

Cod za szybko wychodzi, jest nie dorobiony, bf3 jest w pełni po polsku z czadowymi dialogami.

Opublikowano

Jeżeli wolisz w multi grę taktyczną, duże mapy, pojazdy, campienie to polecam BF'a 3

Jeżeli wolisz w multi małe mapy, szybką akcję to polecam MW3

Osobiście polecam BF'a 3 z powodu grafiki i grywalności.

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Nikt nie powiedział że na kompa -.-

Poza tym koop w codzie jest gorszy niz w bf3. Jedyne co lepsze to single.

Multi: BF3

Single: cod

COOP: bf3

Klimat: bf3.

Cod za szybko wychodzi, jest nie dorobiony, bf3 jest w pełni po polsku z czadowymi dialogami.

1. yyy co-op gorszy w MW3? Chyba cię pojebało. W BF3 masz marnych 6 misji, a w MW3 masz od chuja trybów m.in survival i kampania co-op'owska, spec-ops

2. To samo klimat. Jak BF3 może mieć klimat? -_- Single nie trzyma się kupy, co-op też, multi nie ma fabuły, a co to za wojna, gdzie nie można baserapować etc.

3. Polonizacja też leży. Amerykańce gadające po polsku? Jakim cudem?

4. Jak na razie to w BF3 jest o wiele, wiele, wiele więcej bugów niż w oklepanym silnik UE3.(Unreal Engine 3)

Opublikowano

@UP

Weź się ogarnij bo widzę że emocje biorą górę :huh:

@Topic

Ja nie powiem która lepsza bo nie mnie oceniać ale muszę przyznać że w BF fajny single ^^ (+ gra dobrze zoptymalizowana)

A co do wyboru to popatrz, poczytać i wybierz która z nich ma Twoim zdaniem lepszy multi który Ci odpowiada a nikt nie powiedział że nie możesz przejść dwóch na single (if u know what i mean ^_^ )

Opublikowano

Oczywiście, że CoD lecz polecałbym czekać aż wyjdzie CoD BO 2. Z tego co wiem wychodzi 16.11.12 czy jakoś tak :) BF3 się bardzo szybko nudzi i camperzy bardzo szybko Cię do niej zniechęcą. Do tego są takie duże mapki, że można się szukać 20 minut w walce 1v1... CoD ma małe mapki i łatwo się zdejmuje campiące osoby więc gra cieszy i szybko się do niej nie zniechęcisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...