Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Halloween - za co się przebierasz.

dawid555d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<del>Wstyd mieć takiego jak masz a awatarze </del>

już zmieniłeś ? ale fast :)

@up

albo jak sąsiad kolegę łopatą ;p

spierdolino, co zmienilem? poza tym, jezeli sugerujesz sie ze to "moj rozmiar", to wypierdalaj :) tak poza tematem: wielkosc penisa, to nie wyznacznik meskosci

ale co poradzic jak gimby ida do szkoly i szpanuja, ze maja chuje do kolan a jak im stoja to kurwa metrowce

teemo_panda.png

Opublikowano

[quote name=Numq ^^' timestamp='1351708914' post='5513061]

spierdolino, co zmienilem? poza tym, jezeli sugerujesz sie ze to "moj rozmiar", to wypierdalaj :) tak poza tematem: wielkosc penisa, to nie wyznacznik meskosci

ale co poradzic jak gimby ida do szkoly i szpanuja, ze maja chuje do kolan a jak im stoja to kurwa metrowce

ojej pomyliłem się.

Nie znasz się na żartach, nie mówię że każdy ma "dużego"

jak średnia wielkość u polaków to 13-16 cm, a osoby które niby mają większe mają małe pindolki ;D

Opublikowano

ojej pomyliłem się.

Nie znasz się na żartach, nie mówię że każdy ma "dużego"

jak średnia wielkość u polaków to 13-16 cm, a osoby które niby mają większe mają małe pindolki ;D

zarty sa smieszne, mnie to nie rozmieszylo.

poza tym, SRAM na to jaka wielkosc maja polacy, ja pierdole - poza tym? skad te informacje posiadasz? interesuje cie to?

gz

teemo_panda.png

Opublikowano

[quote name=Numq ^^' timestamp='1351710666' post='5513324]

zarty sa smieszne, mnie to nie rozmieszylo.

poza tym, SRAM na to jaka wielkosc maja polacy, ja pierdole - poza tym? skad te informacje posiadasz? interesuje cie to?

gz

jakbyś chodził do szkoły na biologię to byś wiedział,

no ależ odezwał się ten co ma fiuta w sygnie, za przeproszeniem.

Opublikowano

44556_243589885768193_2043131847_n.jpg

Nie przebieram się za nic...

@down

Ale jednak chodząc po te cukierki w pewnym sensie małpujemy kolegów zza granicy. Pozatym ta grafika ma na celu przekazać to, że zamiast zajmować się grobami zmarłych bliskich przebieramy się za duchy - przynajmniej ja to tak zrozumiałem.

Opublikowano

Zamiast świętować polskie święta to wymyślają jakieś pseudo Halloween. Za nic macie prawdziwe polskie tradycje, które powinno się wpajać młodym od dziecka. ;)

Opublikowano

Przebiorę się za siebie ;) I będę siedział w domu, ew. pójdę na cmentarz. Nie obchodzę halloween, w tym roku wyjątkowo zrobiłem dynię dla zabawy, która ma służyć jako ozdoba na moim biurku w dzień, albo na parapecie przy łóżku w nocy i wieczorem.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...