Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o szybką pomoc !

xShinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam prośbę. Otóż, mam nowego kompa i wlasnie zainstalowalem windowsa lecz jest problem, chyba nie znajduje karty graficznej, nie moge sie polaczyc z internetem i w ogóle ;/. Najlepiej to jakby ktos mi pomógł na gg lub skype. Bo taka pomoc przez czekanie na posty i wgl to fakt tez pomocna, lecz z tymi rzeczami to chyba na bierząco lepiej ;). Poprosze o pw na 26063166 lub skype dawid9644 z góry dziękuje !

Opublikowano

Najlepiej to oprócz windowsa zainstaluj wszystko z płyty CD co miałeś w pudełku od płyty głównej i w pudełku od karty graficznej. Bo po tym co piszesz to wnioskuję, że ani jednego ani drugiego nie zainstalowałeś.

Opublikowano

Tylko jest jeden problem. Nie mam napedu bo myslalem ze bedzie mi pasowac ze starego kompa a tu dupa ... I winka instalowalem z pendrive. Nie ma w necie jakiejs paczki sterownikow ktore moglbym zrzucic na pendrive i na kompie zainstalowac?

Opublikowano

Płyta

http://www.asrock.com/mb/overview.pl.asp?cat=Download&Model=P67%20Pro3%20SE

wybierz wedle wersji systemu

Grafika

http://www.amd.com/pl/Pages/AMDHomePage.aspx

W prawym górnym rogu masz find a driver, jak na to najedziesz to się rozwinie lista i wypełniach okienka w następujący sposób

Desktop Graphic

Radeon HD series

Radeon HD7xxx

Wybierasz wedle systemu i dajesz view results

Dalej sobie poradzisz.

Najpierw stery od płyty, potem od grafiki.

Opublikowano

Ok, dzięki wielkie. A mam jeszcze jedno pytanko. Jak juz zakupie nagrywarke to lepiej bedzie jak przeinstaluje sterowniki z tych płyt co dostałem czy nie bedzie takiej potrzeby?

Opublikowano

Anozim, ja mialem juz tego kompa zamówionego i nie dalo sie zmienic. Tatusiek po prostu źle podyktowal informatykowi ;/ Ale z drugiej strony to moge teraz dorypac sobie CrossFire :P

Opublikowano

Dobra, jest jeszcze jedna sprawa. Jak te sterowniki wgl zainstalować? Do płyty głownej oczywiscie, bo jak wezme download, to sciaga mi jakis plik .zip o wadze jakis 4kb ;/ I nie wiem jak to mam zainstalować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...