Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki kaszana.pl

Arthir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem, po scaleniu partów plików kaszanki.pl (m-c-n-c-c) lub jak kto lubi MakinWasLubi.pl przy wypakowywaniu wirtualnego dysku jerry WinRAR wywala błąd o błędnej sumie CRC i nie pozwala wypakować prawidłowo pliku, co zrobić aby zignorował tą sumę i rozpakował plik do końca ?

Dziękuję, pozdr.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Pliki te ściągnąłem w formacie 7zip'a ze sciagaj.pl, bo nigdzie nie mogłem znaleść scalonej wersji, nawet w temacie w którym wyraźnie napisane jest "W całości", ale pliki w partach z kaszany ;s

PS - Hasło domyślne, wpisałem m-c-n-c-c.pl i weszło, w WinRarze podczas diagnostyki błędów w nawiasie pisze (Nieprawidłowe hasło), a jakoś normalnie dostałem się do archiwum wpisując kaszankę.pl

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Scalanie nie jest przecież takie trudne, spróbuj ściągnąć z mcn cc.pl, pobierasz total commandera lub jakiś inny program który ma opcję scalania i już. ;)

Opublikowano

Gdyby mi się chciało te party pobierać to nie szukałbym chyba scalonej wersji, prawda ?

Pomyśl.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

No nie mów - przecież to ftp...

Rzecz w tym, że nie chcę mi się partami pobierać (ściągnąć 1 plik, potem 2, potem 3...).

Ma ktoś te party w 1 archiwum rar, albo scalone pliki ?

screenshot_10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...