Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]

wojbodaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z grą Battlefield 3.

Jak włączam grę mam czarny ekran i po chwili program przestał działać. Próbowałem już wszystkiego usunąć TM z nazwy nie mam żadnego X-fire jak niektórzy mówią że to im pomogło jak usunęli to i nie wiem co zrobić proszę pomóżcie bardzo chce pograć.

Walnij "+" to nic nie boli;]

CandyLongju:100 lvl ninja

Belenus 104 woj

KrKMT2 97 i 96 woj i ninja

Opublikowano

napraw instalacje, a nastepnie jesli ruski key to

http://www.youtube.com/watch?v=tZiRD15Bpu4

mi wystarczylo tylko zebym wkeil ten pliczek z PL co wazy niecale 7mb.

Back to BF3...

Opublikowano

Ja mam grę bez instalacji wypakowuje się i się odpala i sie gra u mnie to nie chce działać a u mojego kolegi działa normalnie

Walnij "+" to nic nie boli;]

CandyLongju:100 lvl ninja

Belenus 104 woj

KrKMT2 97 i 96 woj i ninja

Opublikowano

Mpc Forum nie wspiera piractwa, ja z resztą też. Wypier... Czytasz regulamin forum, na którym zakładasz konto?

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Mpc Forum nie wspiera piractwa, ja z resztą też. Wypier... Czytasz regulamin forum, na którym zakładasz konto?

Z takim nastawieniem do użytkowników to chyba tobie powinno się mówić "Wypier...." Jeżeli ty srasz banknotami o nominale 200zł to się podziel żeby nie było piractwa. To jest żałosne ludzie narzekają a nic nie robią z tym. Zgaduje że i ty jesteś "piratem" nie ma osoby która nic nigdy nie ściagneła z Torrent lub The pirat bay

graphic.png

Opublikowano

Z takim nastawieniem do użytkowników to chyba tobie powinno się mówić "Wypier...." Jeżeli ty srasz banknotami o nominale 200zł to się podziel żeby nie było piractwa. To jest żałosne ludzie narzekają a nic nie robią z tym. Zgaduje że i ty jesteś "piratem" nie ma osoby która nic nigdy nie ściagneła z Torrent lub The pirat bay

Szczerze żal mi cię i tak jak mówił wcześniej inny użytkownik Wypier...

Ja nic nigdy nie pobieralem z torrentow i pirate bay

Zwracam się do moderatora i proszę żeby zamknąć ten temat bo będzie szerzył się spam a przecież piratom nie pomagamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...