Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UW] PVP - kilka pytań

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam kilka pytań odnośnie pvp w uridium wars:

1) Dużo graczy lata na mapkach pvp?(póki co boce sobie konto, ale na Sylwestra bd mógł chyba już się pobawić :D).

2) Jak myślicie, czy różnica premium(2x szybsze rakiety) u innych graczy może mieć sporą różnicę w walce?(niby mnie uczył sam Lux, ale wiecie chcę się upewnić jak to jest, bo nup nie, ale taki średni by mnie może ubił :D)

3) Zapomniałem xD Edit: Czy są jakieś cheaty? Nie chcę używać, ale chciałbym wiedzieć czy jakiś nup z odpowiednikiem kerkavy na mnie nie wyskoczy:D

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

1) Średnio, większość boci, a nie gra.

2) Tak, jeśli masz najlepsze rakiety i rakietologie = ogromna róznica.

3) Aha ;D

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedzi:)

Dodałem trzecie pytanie:P

A jest jakiś sposób na premkę?(tak jak w DO znajomi) Oraz ile kosztuje tam premka? Tak jak w normal do?(jestem leniem i nie chce mi się sprawdzać:D)

Opublikowano

Silver to ponad 120 zl a gold bodajze 170-180 (zalezy od kursu walut). Co do cheatow to dziala WP. Na pvp czasem mozna spotkac nawet i 20 statkow, zazwyczaj wieczorem albo w nocy (na maly serwer to i tak niezle).

Opublikowano

Może dlatego, że grają tam ludzie z Ameryki(w końcu w naszej nocy jest ich wieczór), bo u nich facebug(z tego co wiem) jest bardziej popularny(albo to dlatego, że jest x razy więcej obywateli tam) i gra tam sporo ludzi:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...