Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szybkość magii

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sprawdzałem na wiki, pytałem GM (Manossę która zawsze odsyła do wiki) i nie znalazłem odpowiedzi na chyba proste pytanie:

Jeśli mam bonus 20 szybkość zaklęcia i skill leczenie które normalnie ładuje się 10 sekund to z tym bonusem ładuje mi się 8 sec?

Jeśli tak to czy gdy będę mieć w zbroi 20 szybkość zaklęcia w wachlarzu 20 szybkość zaklęcia + kd powtórki +4 naszyjnik +8/9 20 szybkość zaklęcia + zwinność to czy leczenie będzie mi się ładować szybciej niż ja je wykonywać?

Opublikowano

Dobre pytanko ale myślę że raczej nie. ^^ To by było za proste żeby owy skil ładował się w 1-2 sec. Bugnie się i pewnie bd się ładował co 5-6 sec.

Gram na prv serwie gdzie szybkość zaklęcia jest odbugowana i głupie duchowe ładuje się co 2-3 sec. Ale czy na PLu to tak działa. Tego chyba nikt nie wie. ;p

Adm Pla się nie pytaj bo połowa pracujących tam ludzi nie zna się na tej grze ;p

Opublikowano

To jest w ten sposób liczone (chyba)

np. 20% w broni i 20% w zbroi

10sec-start

20% broń-10*0.8=8sec

20% zbroja-8*08.8=6,4

i powiedzmy, że masz jeszcze 40% w zwince (nie wiem ile się dostaje.. :s)

6.4*0.4=2,56

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

jeszcze kd powtórki i w wisiorze co daje ponad 200 szybkosci magii (na start jest 100) więc powinno być o 100% szybciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...