Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WarRock

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Wiem że dużo było takich tematów no ale chciałbym się zapytać.Czy warto wracać do warrock'a ?.Chodzi mi o to jak się stoi z Hakerami,Broniami,I NX czy łatwo teraz zrobić itd.Za pomoc dam wam lajki

Opublikowano

Hackerzy - są

Bronie - inny item shop

NX - troszkę za reklamy

Za założenie konta dostajesz 5 retaili - medic_kit2, mp5k, flashbang, (nie wiem czy jeszcze aktualne)

Często są jakieś promocje.

Zagraj przez 2/3dni, zobacz jak będzie Ci się grało i sam oceń

Opublikowano

Powiem krótko - opłaca się ;) Dodali dużo nowości + gdy teraz się zarejestrujesz dostajesz: TMP9, XM8, 5 Slot, Combat Knife, Micro Uzi na 7 dni :]

Jeżeli chodzi o hackerów, jest ich mało, aczkolwiek są, i to jest podstawowa zasada wr - hacki były, są i będa.

Jeżeli chodzi o Nexony, dodali możliwość darmowego zarabiania - łap mego tuta:

http://www.mpcforum.pl/topic/745466-mini-tut-darmowe-zarabiane-nexon-cash/

A bronie? o co Ci konkretnie chodzi?

Powiem tyle, za czasów G1 było gorzej :) Chyba, że z premkami, bo dalo się na 3,7,15 dni itd :]

Opublikowano

Hackerzy - są

Bronie - inny item shop

NX - troszkę za reklamy

Za założenie konta dostajesz 5 retaili - medic_kit2, mp5k, flashbang, (nie wiem czy jeszcze aktualne)

Często są jakieś promocje.

Zagraj przez 2/3dni, zobacz jak będzie Ci się grało i sam oceń

To to już wiem że to jest.

Powiem krótko - opłaca się ;) Dodali dużo nowości + gdy teraz się zarejestrujesz dostajesz: TMP9, XM8, 5 Slot, Combat Knife, Micro Uzi na 7 dni :]

Jeżeli chodzi o hackerów, jest ich mało, aczkolwiek są, i to jest podstawowa zasada wr - hacki były, są i będa.

Jeżeli chodzi o Nexony, dodali możliwość darmowego zarabiania - łap mego tuta:

http://www.mpcforum....ane-nexon-cash/

A bronie? o co Ci konkretnie chodzi?

Powiem tyle, za czasów G1 było gorzej :) Chyba, że z premkami, bo dalo się na 3,7,15 dni itd :]

A co do tych broni ? to trzeba coś zrobić ? czy od razu po wejściu na konto dostaje ?.Co do broni to czy dodali jakieś nowe w Item Shop'ie

Opublikowano

Żeby dostać bronie na początek to po zarejestrowaniu, musisz odpalić grę przez przeglądarkę wciskając przycisk PLAY.

Dodano pare nowych broni do IS.

A cheaterów jest już coraz mniej, gdyż są banowani oraz są troszkę lepsze zabezpieczenia... Chamsów prawie wogóle już nie ma, chyba że ktoś kupił VIP cheata :)

Polecam wrócić do WaRocka :) (sam to zrobiłem :D )

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Szczerze? Jestem moderatorem WarRocka, a dawno w niego nie grałem. Wczoraj na nowo zacząłem, grałem 30 min i mam zapełnione wszystkie sloty ( oczywiście prócz 7 ) bez wydawania kasy, robienia reklam. Sama gra, jakaś ruletka. Nic więcej. Grałem kilka godzinek, i na żadnego hackera się nie natknąłem.. Polecam, warto zagrać ;_) To wydanie jest dużo lepsze niż od Gamersfirst.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...