Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko]Pujdzie ?

Krystian8788

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko czy NFS Word na mym złomie pójdzie?

Windows 7 Home Premium Service Packa 1 32 bity

Procek: Intel Celeron CPU 2,20GHz 2,20GHz

Ramy: 2gb

Karta graficzna Ati radeon 9550 / X1050 series

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

idiotyczne pytanie, jak 2 rdzenie to pójdzie, prostę, grafika też nie musi być pro elo bo nawet na intelowskich integrach na srednich plynnie działa.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ma jeden rdzeń wielcy znawcy, to że ma dwie liczby to nic nie znaczy. Pierwszy 2 rdzeniowy Celeron wyszedł w 2008 roku, patrząc na resztę sprzętu to na pewno jest 1 rdzeń. Po za tym jak gość mówi że ma 1 rdzeń, to ma 1 rdzeń...

Opublikowano

Ma jeden rdzeń wielcy znawcy, to że ma dwie liczby to nic nie znaczy. Pierwszy 2 rdzeniowy Celeron wyszedł w 2008 roku, patrząc na resztę sprzętu to na pewno jest 1 rdzeń. Po za tym jak gość mówi że ma 1 rdzeń, to ma 1 rdzeń...

Odezwał się ten co się zna jak byk na gwiazdach, widziałeś chociaż Screenshot który załączył w którymś tam poście? Jest wyraźnie napisane 2.20Ghz 2.20Ghz, Tak windows 7 pokazuje wielordzeniowość .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No nie wiem czy na low, mi na trochę słabszym, a mianowicie Intel Core 2 Duo 1,8 GHz, 1 GB ramu, Radeon 2400 chodzi na średnich bez problemu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dumelek96 informatyku, Windows 7 tak pokazuje model procesora, jedno 2.20GHz to jest informacja modelu, a drugie 2.20GHz to aktualne taktowanie rdzenia.

Opublikowano

To są ewidentnie dwa rdzenie...

nie sadze jesli bylyby 2 rdzenie to by bylo DUO, celerony sa 1 rdzeniowe co prawda wyszla jakas tam seria 2 rdzeniowcow ale nie sadz ze autor akurat to ma.

Back to BF3...

Opublikowano

nie sadze jesli bylyby 2 rdzenie to by bylo DUO, celerony sa 1 rdzeniowe co prawda wyszla jakas tam seria 2 rdzeniowcow ale nie sadz ze autor akurat to ma.

Celerony są jednordzeniowe? haha, śmiech na sali. W poprzednim komputerze miałem Celerona E1200, 2x1.6Ghz. Nie wierzysz? sprawdź , google nie bije.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam 4, kolega 6 i też mamy dwie liczby. Jak nie masz pojęcia o temacie to się w nim nie wypowiadaj. Kolega ma 1 rdzeń, co nie zmienia faktu że gra mu pójdzie.

@UP E1200 to pierwszy 2 rdzeniowy celeron wyprodukowany dosyć niedawno więc...

Opublikowano

A ja mam 4, kolega 6 i też mamy dwie liczby. Jak nie masz pojęcia o temacie to się w nim nie wypowiadaj. Kolega ma 1 rdzeń, co nie zmienia faktu że gra mu pójdzie.

@UP E1200 to pierwszy 2 rdzeniowy celeron wyprodukowany dosyć niedawno więc...

Niedawno? ten komputer miałem od 2007 roku, 5 lat to naprawdę "niedawno" =)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W tym roku (około 2007) zaczęto produkować 2 rdzeniowe Celerony, porównując do pierwszego celerona to bardziej niedawno niż dawno.

Po za tym jak byś nie zauważył autor ma na 100% starszy komputer, można to wywnioskować z reszty sprzętu.

Koniec tematu bo nie chce mi się zbijać kolejnych 5% :P Jak coś to PW, możemy się posprzeczać (nudy na chacie)

Opublikowano

Fota ze środka nic nie da, procek jest jeden ;x Ktoś chciał fote 4 rdzeniowca:

http://img441.imageshack.us/img441/3065/91190651.png

Jeśli trzeba poprosze kolege o screena swojego 6 rdzeniowego APU, jednakowoż nie rozumiem jak można się KŁÓCIĆ w temacie w którym się nie jest obeznanym.

Opublikowano

to i tak nie robi może jakoś ruszy całkowicie na minimalnych na wspomagaczach ale ja niewiem niech zainstaluje odpali i się przekonamy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...