Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MC.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w minecrafta gram a po paru minutach sie przycina i musze wyłaczyć minecrafta.. jak gram jest 0 lagów nawet małych ścinek nie ma bo mam mocnego kompa.

intel core i5 tą nową

8gb ram ddr3

geforce gt 630 2gb turbo boost

w ogóle jest dorby.

Znowu włacze i po paru minutach znowu się zatrzyma gra i musze wylaczyc. Z innymi grami nie mam problemu. Np z Team Fortress 2 gram 5 godzinek wciagle i nic sie nie dzieje. Problem mam juz od 2 miesiecy. Sterowniki zaktualizowane mam nową jave odinstalowalem zainstalowalem ale nic to nie dalem. Dałem w menazdzerze zadan wysoki piorytet tez nic nie dalo. za pomoc like!

Opublikowano

Jak nie działa, Minecraft się crashuje? Jeżeli tak to daj log'a z crasha.

Spróbuj ściągnąć JRE 5, mi zadziałało, ale i tak później się okazało że zasilacz się zepsuł.

-Graj na Renderze tiny

-Zainstaluj Optifine Mod (Modloader potrzebny) żeby wyłączyć animacje bo możliwe że twoja karta nie obsługuje VSync

-Podaj dokładnie Speki, jaki masz System Operacyjny, Wersje sterowników, Jave itp.

Opublikowano

Nie. Tylko raz mi sie crashował. A tak to sie zatrzymuję i sam wychodzę. Nie mam żadnych modów ani textur packów. Gram na podstawowych ustawieniach. Mam Windows 7 64-bit sterowniki najnowsze GeForce, java najnowsza...

Prosze o dalsza pomoc

Opublikowano

Nie. Tylko raz mi sie crashował. A tak to sie zatrzymuję i sam wychodzę. Nie mam żadnych modów ani textur packów. Gram na podstawowych ustawieniach. Mam Windows 7 64-bit sterowniki najnowsze GeForce, java najnowsza...

Prosze o dalsza pomoc

Jeżeli byś miał czas i miejsce spróbuj nagrać jak ci się freezuje albo odpal minecraft'a przez Cmd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...