Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg

Monopollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem.

Próbuje się zarejestrować na forum ale nie mogę, ponieważ rejestracja na forum serwera jest wyłączona. Pomoże ktoś? Czy da się zarejestrować bez konta na forum? Nagrodzę plusami :)

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Nie wiem w czym problem, jeżeli chcesz zagrać na metin2.sg to link do rejestracji jest :

http://www.metin2.sg/PlayNow.php

Natomiast, jeżeli chcesz zarejestrować się na forum i rejestracja jest wyłączona to nic z tym nie zrobisz, musisz poczekać aż administrator ją włączy.

Opublikowano

@up dzięki za odp. ;) Da mi ktoś jakieś eq jak zaczne grać? I w jakim królestwie grać? (chciał bym w shinsoo) :)

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej zagrać w Jinno wiadomo jest tam najwięcej osób i co za tym idzie wiecej Polaków.

O Ekwipunek możesz poprosić graczy w grze i możliwe ,że ktoś z dobrą wolą Ci coś tam podaruje.

Opublikowano

@up dzięki za odp. ;) Da mi ktoś jakieś eq jak zaczne grać? I w jakim królestwie grać? (chciał bym w shinsoo) :)

idz do groty i pozbieraj eq 1 lvl +9 xD

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Osobiscie polecam Ci Chunjo , poniewaz sam zaczalem grac tam , ludzie sa ale sie nie pokazuja zbytnio , co do dropu masz duzo metinow w m1 , gdzie zanim wbilem 15lv mialem ponad 10 ku z tego 2x aura 2x ostrze i inne smiecie .

Lecz jezeli chcesz bardziej pisac niz robic cos to Jak mowia Jinoo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...