Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Event] ? MAP

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słabe trochę ;/ szkoda że nie było tp gdzieś na mapie ;/ tylko admini tepali ;/ ale 2 k bialki udało mi się zdobyć ;p

mi się udało 2 razy wbić ;P za 1 razem jakiś vru mnie zabił -.- a potem proty :c

@edit Macie ss'a jak to wyglądało ;P ( tak wiem te paski białe po boku i ta piękna grafika *.*)

beztytuucj.png

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Ten wczorajszy event to kompletny niewypał, wskoczyłem zebrałem z 15 skrzynek i zaczęło mnie gonić 300 protek haha.

Ale to nic bo amunicje x4 z tych skrzynek normalnie wliczało w ładownie, czyli jak ktoś ma ponad ładownie to nic mu nie dopisze.( ja mam mln. ponad i nic nie dostałem haha...).

Tyle z tego eventu że się ludzie tylko opisali na czacie.

Opublikowano

no 3 dzisaj to powinno cos byc ;] ej ci co tam byli na tym evencie powiedzcie co i jak ;]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Programiści z Firmy BigPoint specjalnie zrobią jedną mapę żeby trzeba było o nią wałczyć . Przecież to by było nudne zbierać aby boxy , nie sądzisz?

Nie zrobią specjalnie tej mapy bo ona jest od zawsze :D co jakiś skok skokówką na x-1 tak wrzuca

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...