Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Event] ? MAP

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello Space Pilots,

Good news everyone, for Halloween we will be holding the cube graveyard event.

All moderators will be in the cube graveyard to aid players repel as many of the prots from the map as possible, which will enable players of all levels to participate in the event.

We are holding the event on two different days, as this will give you all the best chance for all to collect as many of the bonus boxes as you wish to, or you can shoot the cubes and gain the experience.

The events will be on:

Wednesday 31-10-12, Starting at: 2pm (PST) 10pm (GMT) 5pm(EST)

Saturday 03-11-12, Starting at 2pm (PST) 10pm (GMT) 5pm(EST)

Each event will last for one hour, so get ready everyone to collect as many boxes as you can smile.gif

Your Uridium Wars Team.

___________________________________________________________________________________________________________

Wednesday 31-10-12, Starting at: 2pm (PST) 10pm (GMT) 5pm(EST)

Tu pisze , że to już dziś o 23 godzinie :D

Będzie coś z boxami. i coś związane z mapą bonusową ;)

http://en.board.bigpoint.com/uridiumwars/showthread.php?p=2972955#post2972955

98725.png

Opublikowano

wiem wojaczku <3 oby tam dało się botem latać ! :D mapa bonusowa (???) jak wszyscy wiedzą ma w boxach... x4 ! ( chyba że coś zmienili ! :3 )

Już nie mogę się do czekać ! :3

@down a co jest w tych boxach ? :3 po już nie pamiętam :c

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Mapa ???, admini łapią protki na siebie, a wy możecie zbierać boxy i bić kubiki z tego co wyczytałem.

Opublikowano

Tu pisze , że to już dziś o 23 godzinie :D

10pm to chyba raczej o 22

Opublikowano

Przynajmniej mniej osób będzie :D a tak btw 1 mapa na wszystkie firmy ? jeśli tak to będzie trochę lipa ;/

Programiści z Firmy BigPoint specjalnie zrobią jedną mapę żeby trzeba było o nią wałczyć . Przecież to by było nudne zbierać aby boxy , nie sądzisz?

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

@up jeśli boty tam wlecą ( a na pewno wlecą ) to czemu ma być nudne ? ;D

@down jest to normalna mapa więc czemu miał by nie wlecieć ? po za tym wleci się ręcznie a potem bota się odpali ;)

WxLme.png

By. Cristiano

Opublikowano

Swietny pomysl wleciec, na ta mape na bocie, tuz pod nosami adminow...TOTALNY DEBILIZM. Po za tym nie zbierze wam ammo z boxa jesli macie full na statku. Tak przy okazji patrzcie na strefy czasowe.

Opublikowano

@ up i tak admini będą zajęci czymś innym ;3

Tak mi się wydaje że nie pomyślałeś co piszesz . Myślisz że nie sprawdzą ? czy bocisz czy grasz uczciwie? w takim momencie .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Co z tego bd leciało?- i moge tam wleciec z 5 lv?- ja tam na bocie nie wbijam jeszcze bana wyłapie/

Nawet z 1 lvl Da Radę wlecieć .

Poland. tak 1000 uri .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

@up 22 :D I dobrze :D już chce tam wlecieć :D

Btw olśniło mnie że fbot ma funkcje bicia cubików <3

ps. Dzięki Wojak za cracka :3

@down oj tam ;P nikomu nie dam :3

WxLme.png

By. Cristiano

Opublikowano

Ehh udostępniłem, pisałem żeby nie przekazywać, a tu rozdaje;P

A co do tematu: Fajna inicjatywa, mogłaby być jeszcze np. co miesiąc piłka czy coś:P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@up na tą mapę będzie teleport na mapie x-2 będzie tam możliwość bicia cubików i zbierania boxów

Co do wykrycia to jest to pół na pół :D jeśli będziesz na bocie bił cubiki to małe wykrycie bo każdy będzie tak samo się zachowywał :3 a do boxów to już większa szansa bo latasz tylko od boxa do boxa :P

@edit Wojak-pl

O 22 jest ;D

WxLme.png

By. Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...