Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kilka pytań.

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem :)

Obecnie posiadam czołg PzIII/IV i teraz pytanie jak iść dalej, i dlaczego tak?

Teraz kolejne, jak grać działem samobieżnym bo chciałbym spróbować, ale zbytnio nie ogarniam xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wybieraj drogę, medy albo HT. Musisz wziąć pod uwagę wszystkie aspekty. Żeby jak najlepiej Ci się grało.

Działo samobieżne to w pewnym sensie normalna gra, chowasz się, celownik artyleryjski i czekasz na swoją zwierzynę, po kilku strzałach zmieniaj pozycję. Ustaw się jakoś ładnie, żebyś miał dobry kąt i żeby nie było to poza zasięgiem. A tak to - Wyceluj, zgraj celownik, strzel, traf. :)

Opublikowano

Wybieraj drogę, medy albo HT. Musisz wziąć pod uwagę wszystkie aspekty. Żeby jak najlepiej Ci się grało.

Działo samobieżne to w pewnym sensie normalna gra, chowasz się, celownik artyleryjski i czekasz na swoją zwierzynę, po kilku strzałach zmieniaj pozycję. Ustaw się jakoś ładnie, żebyś miał dobry kąt i żeby nie było to poza zasięgiem. A tak to - Wyceluj, zgraj celownik, strzel, traf. :)

Chciałbym do tego dodać,że celownik artyleryjski jest pod klawiszem SHIFT ;]

Na początku grania artylerią nie zniechęcaj się,prawdziwe działa samobieżne zaczynają się od V tieru ;] Warto dojść chociażby do Hummela,bo niesamowitą przyjemność sprawia strzelenie w Tigera za 1150 :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja od jakiegoś czasu gram tylko artą, przyjemnie się gra, ten moment, kiedy wciskasz LPM a sekundę później widzisz płonący wrak czołgu :)

y526IOx.jpg

Opublikowano

Dzieki za ten celownik bo nie wiedziałem jak dobrze celować.

Teraz druga sprawa, jaką nacje polecacie pod działo samobieżne i dlaczego?

Opublikowano

Francja, na 8 tierze błyskawiczne skupianie, posiada wieże, i magazynek 4 strzałowy, najlepsza artyleria ktora może pełnić funkcje też jako DT. Na 5 tierze największa penetracja i dmg wśród innych rówieśników .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

francuska na 5 tierze najwieksze dmg? co jeden to wieksze bzdury pisze. dla nowych graczy polecam oficjalne forum wot, wiekszosc ludzi tutaj pisze totalne bzdury,nic madrego nie dowiecie sie tutaj. strach czytac te wszystkie odpowiedzi w tematach.

pisze z tel jak by co

imetin_logo.png

Opublikowano

Francja, na 8 tierze błyskawiczne skupianie, posiada wieże, i magazynek 4 strzałowy, najlepsza artyleria ktora może pełnić funkcje też jako DT. Na 5 tierze największa penetracja i dmg wśród innych rówieśników .

Najwieksze dmg ma M41.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeszcze takie pytanko mam, jak przenieść expa z czołgu elitarnego na wolnego expa ?

Niby jest ten przycisk w prawym górnym ale on mi pokazuje zamiane na złoto...

Opublikowano

Aha, czyli musze mieć złoto by zamienić doświadczenie z elitarnych na wolne ? Złodziejstwo -.-

Opublikowano

francuska na 5 tierze najwieksze dmg? co jeden to wieksze bzdury pisze. dla nowych graczy polecam oficjalne forum wot, wiekszosc ludzi tutaj pisze totalne bzdury,nic madrego nie dowiecie sie tutaj. strach czytac te wszystkie odpowiedzi w tematach.

pisze z tel jak by co

Sorry za pomyłkę, nie sprawdzałem ale wydawało mi się, że dmg jest największe. A ty się tak nie ciskaj z małej pomyłki -.-

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...