Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL zamiana za US

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Więc piszę do was, bo chciałem się zapytać czy jest w ogóle możliwa zamiana kont z kimś z PL na US?

I czy to w ogóle się opłaca....

Czy metin2 US jest o wiele lepszy od PL

Jeśli tak to dlaczego?

AKTUALNIE GRAM NA PL....

MAM ZAMIAR PRZERZUCIĆ SIĘ NA US

Opublikowano

Niewątpliwym plusem US jest to, że nie lecą na kasę - tworzą to dla graczy. Jedynym minusem jaki widzę, jest to iż jeśli nie znasz angielskiego to raczej nie ma co się w to pakować.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Bo właśnie od pewnego czasu zaczyna mnie za przeproszeniem wkurwiać to jak ci ludzie z PL'a robią wszystko tylko i wyłącznie dla PIENIĘDZYza każdym razem denerwuje to coraz bardziej, a oni za każdym razem robią coraz więcej, żeby zarobić. Eventów albo nie ma ... Albo są to wielkie nie wypały jak na przykład aktualne HALLOWEN, które na prawdę jest wielką żenadą....

Opublikowano

Najlepiej radziłbym Ci przerzucić Ci się na jakiegoś typowego Polskiego Harda np. Ravia,Balmora,Dreaneor2,Tiveria etc.

Jeżeli z tym angielskim nie byłoby u Cb. problemu polecam Ci us. Podobny do naszego PL'a z zmienionymmi nagrodami za misje,kd+5 i takie tam.

Opublikowano

...Więc piszę do was, bo chciałem się zapytać czy jest w ogóle możliwa zamiana kont z kimś z PL na US?

Jest to możliwe lecz nie ujawniając się gdyż nie jest to dozwolone. Do tego proponuje wymianę z jakimś Polakiem by nie było problemu z komunikacją.

...czy to w ogóle się opłaca....

Opłaca się, na Metin2 US gra się o wiele przyjemniej niż na PL.

...Czy metin2 US jest o wiele lepszy od PL

Jeśli tak to dlaczego?

Jest o wiele lepszy. Przyjemniejsza atmosfera, można sobie spokojnie pograć bez wydania masy pieniędzy - po prostu dobra zabawa.

Opublikowano

Witam ; )

Więc piszę do was, bo chciałem się zapytać czy jest w ogóle możliwa zamiana kont z kimś z PL na US?

I czy to w ogóle się opłaca....

Czy metin2 US jest o wiele lepszy od PL

Jeśli tak to dlaczego?

AKTUALNIE GRAM NA PL....

MAM ZAMIAR PRZERZUCIĆ SIĘ NA US

/zakaz handlu

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

na privy nie ma co może na us jest forum jak na sg gdzie można legalnie wymienić.

Właśnie te wymiany są dobre, jakby była na PL'u taka możliwość to by więcej osób grało. Wracając do tematu to poszukaj ludzi, którzy się wymienią.

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...