Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

yang

Bijaaacz !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrz czy koleś sela w normalnej cenie lub troche taniej niż chodzą na komy, jego transakcje i aukcję. Ja juz dużo rzeczy kupiłem na allegro do metka i nikt mnie nigdy nie oszukał.

Opublikowano

Oszuści czyhają wszędzie - kieruj się przede wszystkim datą rejestracji, ceną i komentarzami. Warto też sprawdzić ludzi wystawiających te komentarze.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Dokładnie nie sugeruj się wszystkimi komentarzami gdyż nie wiadomo kto je dodaje ;>

Nie jesteśmy Ci w stanie polecić osoby zaufanej etc. Musisz taką osobę wybrać sam.

Dogadać się na czym będzie polegała transakcja a przede wszystkim co kupujesz by nie było przypadku jak kiedyś ,że ktoś kupił zdj. yangów z Balmory xD

Opublikowano

Allegro jest najpewniejsze :)

Nie byłbym taki pewien.. ostatnio nawet koleś sellał 1kkk po 200x na każdym servie po 35zł i miał 3 komentarze, także... :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Hehe , Nie dokładnie najpewniejsze jest allegro . Gostek na Solarze miał niby 1kkk chciał je sprzedać za 35 zł . Pomyślałem ze prawie to nic , to też kupiłem .

po 2 dniach pisania na GG odpisał żebym zrobił przelew , dla pewności zrobiłem zdjęcie potwierdzenia wysłania kwoty na jego konto , przyszły pięniądze po czym nie odpisywał . Gdy mu napisałem że pójde z tym na policje odpisał : "przepraszam mam dużo pracy pisze do mnie 100 osób w ciągu tygodnia pieniądze wrócą na twoje konto" Pewno gdybym mu tak nie napisał lub nie straszył pewnie by pieniądze sobie zatrzymał...

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...