Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bot

*ADRIANUS*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis, pol godz temu wszedlem w alfe na bocie, by ja przejsc, noi na pewnym odcinku przy koncu 4 fali - mordonow, cos sie zacielo. Teraz jak wchodze na strone facebooka na uridium wars, to wejde w garaz, ale nie moge wejsc na mape , bo ciagle mnie na garaz wywala :/

Dodam, ze moja pozycja aktualna mowi , ze jestem teraz na mapie GG Alfa , Wiec chyba cos sie zacielo i sie nic nie da zrobic ani w ta ,ani w druga strone. Co zrobic ?? Prosze o pomoc, mam nadzieje ze jest na to jakis sposob .

Opublikowano

Nie róbcie, botem wrót.

Co to jest przejść alfe?.

Co do tematu to nie wiem, jakbyś spróbował, do supportu napisał ban( raczej)

pomyślmy, próbuj coś działać, od nowa się zalogować itd.

Bota od nowa itp, itd^^.:)

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Dzis, pol godz temu wszedlem w alfe na bocie, by ja przejsc, noi na pewnym odcinku przy koncu 4 fali - mordonow, cos sie zacielo. Teraz jak wchodze na strone facebooka na uridium wars, to wejde w garaz, ale nie moge wejsc na mape , bo ciagle mnie na garaz wywala :/

Dodam, ze moja pozycja aktualna mowi , ze jestem teraz na mapie GG Alfa , Wiec chyba cos sie zacielo i sie nic nie da zrobic ani w ta ,ani w druga strone. Co zrobic ?? Prosze o pomoc, mam nadzieje ze jest na to jakis sposob .

Za dużo pakietów na raz, musisz poczekać.

Nie róbcie, botem wrót.

Co to jest przejść alfe?.

Co do tematu to nie wiem, jakbyś spróbował, do supportu napisał ban( raczej)

pomyślmy, próbuj coś działać, od nowa się zalogować itd.

Bota od nowa itp, itd^^. :)

Spam.

Opublikowano

Haha, ludzie spokojnie, 30 min poczekalem i sie sam problem rozwiazal ;) . Co najlepsze ,gdy sie zlaogowalem na mapce to bylem dalej w alfie, ale prawie juz zrobionej , a potem juz wszystko bylo okk :)

P.S - Wojak ,tak nie cwaniakuj , bo jak cie dorwe na mapce to ci z irkow nic nie zostanie.

Temacik do zamkniecia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...