Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Istniejesz czy nie?

Frox5872PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey.

Nie wiem czy mam wierzyć czy nie ... Ale mam dowody tak jak by .

Kiedys tam patrzyłem na yt wiele filmów ( tak zabiłem Herobrine np tak się jeden z filmów nazywał )

Aż wreszcie wpisałem na googlach . Co to jest Herobrine? I wreszcie moja ciekawosc się pojawiła...http://pl.minecraftwiki.net/Herobrine Napisane jest , że Herobrine jest żartem ale no też jest napisane , że został usunięty w którejś wersji beta http://zapytaj.onet.pl/Category/029,017/2,18419314,Kto_to_jest_Herobrine_w_Minecraft_.html Tu jest obrazek troche niżej trzeba zejść i na samym dole w zdjęciu jest widocznie napisane : removed Herobrine , co znaczy , że został skasowany.

Ale chyba nie mogli napisać żartem tego? No chyba ale nie wiem , Herobrine mógł istnieć na wiki także widać , jak Herobrine patrzy na gracza. Co mam myslec? Juz sam nie wiem ... Najlepiej ściągne sobie wersje Alphe i będe czekać miesiącami albo dłużej aż Herobrine się pojawi . ( Oby mnie nie wystraszył )

Opublikowano

herobrine na dalszej wesji niz beta nie ma ;p same cd-action napisało na ten temat i obalilo ten mit D:

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Ciągle piszą, żeby skończyli gadać o tym Herobrine. Herobrine nigdy nie istniał i nie będzie istniał, powstał przez to, że ktoś zmienił teksturę drzwi na "ludzika z bialymi oczami".

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, Notchowi zmarł brat i Herobrine miał być jego symbolem.

Jednak od wersji 1.6 przestał istnieć.

Opublikowano

Ciągle piszą, żeby skończyli gadać o tym Herobrine. Herobrine nigdy nie istniał i nie będzie istniał, powstał przez to, że ktoś zmienił teksturę drzwi na "ludzika z bialymi oczami".

nie doklanie na betha herobrine istnial ale zgadzam sie ze to byl tylko wybryk ;p

JEST WIELE WERSJI TEJ HISTORI

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Teraz chyba wierze , że Herobrine nie istnieje ...

Oni zrobili sobie taki żarcik żeby wzbudzić sesnacje no chyba ..

NO TO WIELKIE GZ DLA NICH :_;

ps . Chyba zamienie skina zombie na Herobrina.. ^^

Opublikowano

Jesteście naiwni... To jak byście wymieniali w dzisiejszych czasach gotówkę u cinkciarzy...

Herobrine nie istniał, nie istnieje i raczej go nie zobaczymy. A co do update, że on został usunięty to tylko żart.

Po tych drzwiach powstała masa filmików w których to niby jest Herobrine.

Mała lekturka na temat owej postaci.

http://pl.minecraftwiki.net/Herobrine

Z krótkiego śledztwa przeprowadzonego przez kilka osób dowiedziano się, że był to tylko dowcip osób z serwisu Brocast. Przyznali się do tego oraz opowiedzieli, że była to tylko podmieniona tekstura.

Notch również zaprzeczył jego istnieniu na swoim Twitterze:

@notch: Herobrine isn't real in any way, no. I never had a brother (well, there's a half brother I've never met..), and he's not in the game.. (Herobrine nie jest prawdziwy w żadnym razie. Nigdy nie miałem brata (właściwie mam przyszywanego brata (dosłownie: półbrata), którego nigdy nie spotkałem) i nie ma go w grze.)

@edit

God, damn it! Co za zwalony system pisania albo coś utnie albo doda. -.-

67qtMtN.png

Opublikowano

Dobrze , Herobrine nie ma wierzę w to dzięki wszystkim . Naiwny to ja bardzo jestem przyznam ^^ .

A właśnie aby nie spamić napiszę tutaj .. Widziałem u Madzik89 , że miała kotka mruczusia ja też chce takiego :<

Jak go mieć proszę o odp :_:

Już wiem do zamknięcia

Opublikowano

Mi się wydaje , że Herobrine kiedyś istniał.

Teraz również istnieje , możesz sobie pobrać moda z Herobrine , będzie Cię straszył itd. podpalał Ci domki i w ogóle jak horror , dobre na Halloween.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...