Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] KONFIGURACJE

koniecpolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM .

większość sępów , którzy czekają na buga / tak wgl Na Forum ostatno same pytania / problemy , ZERO TuT-ów . -_-

żenada.

Dobra teraz ten bug . Wiem że go usuną w ciągu kilku godzin i będą pewnie komentarze "TERAZ USUNĄ -.- , Znałem go od dawna "

A Znać go mogłeś jeśli byłeś w UG zh'k

Bug:

Warunek 2 hale

1.Ustawiamy 1 konfige Full speed, osłonki we wszystkich dronach .
2. Natomiast Druga Konfiga : Czołg (osłonki na generatorach , w dronach Laserki )
3. Logujemy się na Mapę , Ustawiamy się na 1 konfiguracji Klikamy Przycisk Do zmiany Statku i zmieniamy go .
4. Na tym drugim statku ustawiamy statek na 2 konfiguracje i Przełączamy z powrotem na pierwszy statek .
5. Po przełączeniu Musimy być na 1 konfiguracji , i jak zauważyliście Osłonki nam się nie ładują , Wchodzimy w Sklep kupujemy osłonkę za 8k kredytów , i osłonka nam się ładuje .
6. Mamy dzięki temu : 1 konfiga FULL SPEED , FULL OSŁONKI , FULL BICIE , 2 konfiga CZOŁG

ps: pozdro dla wybranych (NTK , WeDieTogether, Dzielnicowy )

*nie odpowiadam za wszelkie bany/kary , Robicie to na własną odpowiedzialność .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) wszystko jest tak jak napisałem , Nie szukaj wady tylko dlatego że ty go wcześniej nie miałeś ;)

mialem mialem od ponad miesiaca :)

niestety po przeskoku wszystko siada a sao ustawienie takich konf nie jest korzystne w walce...

Opublikowano

mialem mialem od ponad miesiaca :)

niestety po przeskoku wszystko siada a sao ustawienie takich konf nie jest korzystne w walce...

1. Można skakać CPU 2. Czy Jest korzystne ? Tak! dla słabszych statków .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Dzieciaku? :)) jeśli to ty DECO to wież że nie jestem dzieciakiem ;)

A tego nikt prawie nie miał :) więc nie rozumiem po co bulwers ?

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Działa jeszcze ? bo ostatni raz bugowałem w niedziele a wczoraj chciałem to jak zmieniłem statek na główny statek i od razu miałem całą osłonę.

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...