Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziwne paski

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak pogram chwile w metina 30min-1h, to ekran mi czasami gasnie, paski kolorowe na 2-4 sekundy robia i znikaja, czasami ekran skacze, czym to jest spowodowane?

Opublikowano

może monitor ci się przegrzewa troszku czy może się psuje. bo to pewnie nie tylko podczas grania w metina.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Ja miałem tak samo własnie tydzień temu grałem w metina na priv i ekran jakieś paski zaczeły mi skakać ciemniejszy czasami się zrobił a po paru H całkowicie się wyłączył i oto tak kupiłem nowy ekran bo tam coś za 100zł poszło .

PS.Możliwe że sterowniki ale wątpie , tylko w metinie tak masz ?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Sterowniki zapewne dobre masz, to może Ci jakaś wtyczka siada? Osobiście mi jak siadała wtyczka, to mi ekran na chwilę zgasł i potem lagi że hoho

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ja miałem tak samo własnie tydzień temu grałem w metina na priv i ekran jakieś paski zaczeły mi skakać ciemniejszy czasami się zrobił a po paru H całkowicie się wyłączył i oto tak kupiłem nowy ekran bo tam coś za 100zł poszło .

PS.Możliwe że sterowniki ale wątpie , tylko w metinie tak masz ?

Komputer mam nowy, i tak tylko w metinie. Na poczatku myslalem ze karta sie przegrzewa ale przy nollajfie w skyrima na ultra nic mi sie nie robilo

Opublikowano

Spróbuj wgrac najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej. Najlepiej jakbyś dał ss bo tak to trudno stwierdzić diagnozę :/

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ja tak mialem jak stery nie byly instalowane do karty graficznej , pomoglo

ew , reinstall gry

Reinstal gry w tym momencie ma najmniej dogadania jak by było z clientem coś nie halo to by syserr wywalał.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A to nie wina monitora? Może gniazdo jest przepalone?

Ja miałem coś Twojego typu ,tylko ,że gram a tu nagle ekran gaśnie i nie chce się włączyć zacząłem bawić się w zmianę miejsca dla mojego PC lecz to tylko pomogło na chwile. Mówisz ,że to tylko dzieje się przy grze w Metin2? Hmm.. dziwny strasznie problem ;x

Jeżeli dasz radę podesłać jakieś zdj. zachowania monitora podczas ataku tych ,,pasków" wklej tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...