Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowal Chyba Bug....

krachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiec tak .... Gram na PL .... i chcialem sprawdzic jedna rzecz ... a mianowicie czy da sie oszukac kowala z ulepszaniem items... i teraz nie wiem czy mi sie udalo czy nie ^^ dlaczego?? wyglada to nastepujaco ..... ide do kowala wyzucam item ktory chce ulepszyc>>>>podnosze go>>>> ulepszam i jest np. +1 i juz 6 itemkow tak zrobilem +6 niech to ktos tez sprawdzi bo nie chce mowic ze znalazlem buga ale poprostu albo mam extra farta ze niechce mi sie spalic itemik albo jednak to bug....

Edit: Drogi TakMiDobrze.... przed twojim postem zrobilem kolejne 2 items na +9 w ten sam sposob nic mi sie niechce spalic niech mi ktos da wyjasnienie.... zaraz bede robic kolejne items.... jak sie jakis spali to dam znac ze bug niedziala

narutot.png
Opublikowano

Kolejny temat moim zdaniem z serii " zbyt piekne zeby bylo prawdziwe"

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Hmmm...Jest przysłowie :

Kuj żelazo puki gorące

Raz (na PL-u) zbroję na 18 lvl ulepszyłem do +9 co chwilę ulepszając ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...