Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] ibot od krzysia ;p

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś jakoś po 2 tygodniach botowania ibotem, który wydawał się być czysty (0 wykrytych wirusów) dostałem hacka na 2, może 3 kontach. Jedno z nich to 130 knight, który aktualnie jest odziany w NIC, oraz 60 prawie Knight.

Z przykrością informuję, że każdy kto pobrał tego ibota będzie mieć, lub miał hacka.

Dziękuję i pozdrawiam.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Jeśli masz jakieś dowody, że ja jestem winien to je pokaż a nie tak bez powodu mnie osądzasz. Dużo ludzi dalej gra na tym cracku i nic. Może jakieś MC ściągałeś lub coś innego i tam był keylogger.

Opublikowano

ehm faktycznie. Przepraszam bardzo. Możliwe, że to koleś u którego zakupiłem konto xDD Ogołocił mi chara (cashmakera). Bo tylko jedno akurat zakupione konto zostało hacknięte. jeszcze raz przepraszam.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Używam crack'a do iBot'a już sporo czasu i nie dostałem, żadnych haków ;) Widocznie twój crack był z złego źródła.

@edit

Polecam skanować komputer MalwareBytes, jak masz keyloggera, ten skaner na pewno go wykryje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...