Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Kbot raz działa raz nie działa .... ? ankieta !

polisher

IVAN szuka nowej watroby !!!   

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy?by rusek poczu? ju? ?wieta ??

• TAK - Zachla? si? za te wszyskie Ojro za boty
    • NIE - przecie? my kochamy ruskich jak w?asne mamusie
    • GDZIE jest moje 100mil za Kbota !!!? w spirycie nie przyjmuje ...ide kupic PBDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wy tez macie problem z Kbotem ? a mianowicie pierwszy raz w życiu aktualizacja przez Kbota mi się ściągnęła... :) i mam 6.71 ale ona raz działa a raz nie działa ;] ... tak jak dzisiaj puściłem na całą noc to pochodził półtorej godz i tak jak by zawiesił wszystkie konta ... i nocka w dupę ^^ :angry: raz się loguję i jest wszystko pięknie ładnie dostaje reconnect i już wiecha zamiast nazwy gracza w nagłówku są napisane jakieś cyferki i jest obraz jakby ktoś nas rozwalił na mapie

I o co tu chodzi ??? ;] ... (wylogowanie i zalogowanie sie ponownie nic nie daje... dopiero po paru "h" loguje się normalnie)

Opublikowano

Ankieta bez sensowna ,

A ja ci powiem ze teraz mi dziala i wczoraj , tylko musialem chyba przez 20 min log , relog na kbocie , az wrescie zalapal i wrzucil mnie na mape i boce...

Trzeba logowac sie do skutku ,

A nawet kolega UP , to samo napisal :)

Opublikowano

Ankieta bez sensowna ,

A ja ci powiem ze teraz mi dziala i wczoraj , tylko musialem chyba przez 20 min log , relog na kbocie , az wrescie zalapal i wrzucil mnie na mape i boce...

Trzeba logowac sie do skutku ,

A nawet kolega UP , to samo napisal :)

to po co to napisales jak @2UP to samo napisał ?? widzę lubisz nabijac posty :)

a co do logowania się to coś się zje... bo gdy odpalam kbota to nie włącza się KbotCC ;] nawet w folderze nie ma jego ikonki... a przy logowaniu na licencji error wyskakuje ;] ....

Opublikowano

Gościu . Przechlać ojro to możesz ty a nie ivan !

ja to spirty do ivana przywożę I NIE NABIJAĆ SOBIE POSTÓW CIECIE !!! jesli nie macie nic na temat do powiedzenia

Opublikowano

ja to spirty do ivana przywożę I NIE NABIJAĆ SOBIE POSTÓW CIECIE !!! jesli nie macie nic na temat do powiedzenia

Ogarnij duże literki ;)

Dla jasności "dużą" literke stawiamy na początku , dalej małe :))

Cieciem to możesz być ty , a co ty tam przywozisz od kogo to nas nie interesuje ;)

aha i "ogarnijcie dupy " z tym piciem Ivana .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Problem istnieje , Lecz troszkę wyrozumiałości dla Autorów botów ponieważ ostatnio muszą się natrudzić by Bot działał poprawnie .

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...