Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Windows

xShinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam. Kupiłem ostatnio nowego kompa i chcialbym zainstalowac windowsa i chcialbym sie dowiedziec z jakiej stronki najlepiej go pobrac. Potrzebuje Windows 7 64bit pod gry i serfowanie po internecie. Nie znam sie dokładnie na tych winkach wszystkich wiec prosze was o pomoc. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Windows 7 Home Premium x64

msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65733/X15-65733.iso

gotrowe iso do ściągnięcia tylko nagrać na cd ;)

do moderatorów i administracji

nie życzę sobie usuwania jakiegokolwiek linku do pliku z tematu który nie łamie żadnych zasad co do legalności pochodzenia ! bądźcie łaskawi zapoznać się ze stronami Microsoftu i TechNET gdzie sam PRODUCENT OPROGRAMOWANIA zamieścił obrazy ISO do pobrania dla KAŻDEGO użytkownika.

pozdrawiam i polecam zapoznać się z dokumentacja i informacjami na stronach MS , albo przynajmniej łaskawie mnie poinformować w którym miejscu naruszam regulamin forum wraz z uzasadnieniem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dzięki wielkie. Jak zciągne i uda mi sie pomyślnie wszystko zainstalować to łapiesz limit ''Lubie to'' i 5 :>

@Edit

Wszystko ładnie działa, jeszcze zostały mi sterki i gotowe. Wielkie dzięki ziomek ! ;d

Opublikowano

TO DO RAPORTU MARSZ

specjalisto od piractwa, masz do tego prawo i obowiązek jak publikuje jakiekolwiek nielegalne pliki ! tylko się czasem nie wygłup z fałszywym raportem

nie wiesz gdzie jest przycisk raportu czy co ?

wracając do tematu, kopia jest oryginalna i nie przerobiona żadnymi dodatkami, czyste ISO. jeśli chcesz podam do innych wersji linki łącznie z

Windows 7 Professional x64 msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65805/X15-65805.iso

Windows 7 Enterprise x64 wb.dlservice.microsoft.com/download/release/Win7/3/b/a/3bac7d87-8ad2-4b7a-87b3-def36aee35fa/7600.16385.090713-1255_x64fre_enterprise_en-us_EVAL_Eval_Enterprise-GRMCENXEVAL_EN_DVD.iso

klucz to juz twój problem ale najlepiej kupić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...