Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny OTS potrzebny skrypt

kowall474

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na nie codziennym otsie i mam pewien problem potrzebuje jakiegoś skryptu który bd wlączał alarm gdy na ekranie pojawia się czerwone napisy.

Gdzyż na tym otsie bot jest nie legalny i wyskakuje tam losowo gaczom wiadomość typu ''!confirm (wpisz kod o który cie poproszono, drugi z rzędu) 12344, 6345, 2342, 6744, 3456'',

to nie jest cala wiadomość lecz coć w tym stylu właśnie wyskakuje a na TibiaBotNG gm safe działa tylko gdy napisze coś GM a tego on nie pisze lecz napisy są czerwone.

Wiec dlatego proszę o jakiś skrypt który mógłby to wykryć lub o jakąś porade jak można uruchomić alarm gdy to wyskakuje z góry dziękuje. ; )))

Opublikowano

Widze ,że grasz na RonOTSie.

Moja rada.

Poexp przez jakiś czas - poki nie wyświetlą się te napisy.

Grałem tam jakiś czas i wiem (przynajmniej tak było jak ja tam grałem) ,że one wyskakują tylko raz- więc jak je wpiszesz to potem poki nie logiesz/nie padniesz możesz expić spokojnie.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...