Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Only Sniper ?!

Blomqvist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów, wcześniej pisałem coś tam o broniach na nowy poziom... Postanowiłem już nie zawracać wam i sobie głowy. Postanowiłem grać tylko Only Sniper, wielu może uzna, że to trochę bez sensu, ale nie interesuje mnie to, gram jak chce :D Otóż nie pytam, jak być PRO, bo nie po to zakładam temat ;) Wszystko wiem, teraz tylko praktyka, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Lecz problem mam z prowadzeniem postaci ;) Otóż grałem z kumplami, którzy grają dość długo po 2-3 lata, poszliśmy na JUNK FLEA, ONLY SNIPER, oni mnie uczyli, później założyłem nowe konto, grałem tylko OS, okazało się, że nie jestem taki słaby, uczyłem się jak mogłem, qs, wszystkie podstawy itd. wszystko ok, po zbierania batów, przyszła kolej na mnie ;) Miałem słabe ratio, teraz wszystko podciągnąłem ;) RATIO 1.18, wiem nie jest dobre, ale jak na początek ;) Lecz dzisiaj ZONK ! już nie mam l96a ;) Wiem, dostałem ją na "chwile" nabiłem trochę kasy, lecz teraz nie mam czym pykac :D Kupiłem na okres próbny M24, to nie to.... ;D Co mam teraz sobie kupować ? Nie wiem, nie marnuje sobie GP, wiec się was pytam. Mam rangę Sierżanta, nie wiem czy dobrze mówie, ale mam te "3 belki" ;) to chyba to... I nie wiem co robić, czy znów jakąś dostanę ? Obecnie dodam, że bronie za NX nie mogę sobie pozwolić, nie z kwestii finansowej, lecz sytuacji w domu jaka obecnie panuje i myślę, że jak na początek nie warto, lepiej się ograć, bo hra może mi się jeszcze znudzić.... Czekam na rozsądne odpowiedzi. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ja polecam narazie żebyś grał ta L96A1 skill od niej rośnie i jest w porządku jak już wbijesz rangę CSM3 to kup sobie TPG-1 kozak broń świetna do qs a nawet jak coś trzeba czasami przykampić to też się bardzo nadaje :) I PAMIĘTAJ NEI SPRZĘT LECZ TECHNIKA CZYNI Z CIEBIE ZAWODNIKA!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Tak, to będzie najlepsze rozwiązanie, przy tej randze co aktualnie masz, nie ma lepszej snajpy za GP od L96A1.

Kup sobie L96A1 na 90 dni, wbijaj LVL, zbieraj GP, jak już osiągniesz odpowiednią rangę, to kupisz sobie TPG-1.

TPG-1 jest bodajże od CSM2 lub 3, nie pamiętam, ale grając w miarę regularnie szybko wbijesz ten LVL.

Opublikowano

Czyli nazbierać i kupić L96A1 na dłuższy okres i wbić range i do TPG1 ? ;)_

A nie miałeś Recruit Package III jeszcze? Bo w nim jest bodajże tpg1 na 7d, więc zawsze coś zaoszczędzisz. A jeśli już miałeś, to pozostaje Ci tylko L96 i nabijanie rangi do tpg-1.

Bywalec
Opublikowano

Na twoja rangę to tylko L96a1

M24 nie zabije po jednym strzale jeśli koleś ma 100hp, a to nawet nie amalia auto. Więc na SO wogóle się nie nadaje

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Przecież z kontekstu wynika że jest nowy poza tym pisał już inny temat że zaczyna.

Więc cie upominam, abyś go nie krytykował. :3 poza tym od tego jest forum żeby pytać

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Kup sobie l96a1 a potem jak wbijesz CSM3 to będziesz jechać z Tpg-1 skoro nie chcesz wydawać Nx to te snipy będą najodpowiedniejsze do gry :)

Opublikowano

Na razie nie chcę wydawać NX, póki jeszcze nie umiem grać... Kto pyta nie błądzi.... Temat proszę do zamknięcia, wszystko wyjaśnione, a co do Recruit Package, to jeszcze nie dostałem TPG ;)...

Bywalec
Opublikowano

Więc zamykam.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...