Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack WRPSP

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak kolega wyzej napisal narazie nie ma i szczerze mam nadzieje ze nie bedzie :) nie chcac krytykowac twojej wypowiedzi bo to forum o hackach ale co masz brak skilla? gimbaza hacksow na inter zapraszam tam czitowac ;)

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

jak kolega wyzej napisal narazie nie ma i szczerze mam nadzieje ze nie bedzie :) nie chcac krytykowac twojej wypowiedzi bo to forum o hackach ale co masz brak skilla? gimbaza hacksow na inter zapraszam tam czitowac ;)

skila mam tylko porostu chcę pograć trochę inaczej niż zwykle :)
Opublikowano

No sorki chłopie, ale hacków do WR PSP nie ma i raczej nie bedzie <3

I dobrze po co mają być hackerzy jak na WR EU, który już przez hacki spada na psy <3

//Nie powielaj odpowiedzi :) ||Epean

1357040469-U286162.png
Opublikowano

@UP Srilla masz a nie skilla. Ktoś kto ma skilla nie prosi o cheaty.

@Top Na dzień dzisiejszy nie ma cheatów.

@AdrenalinaPL Czemu miałoby nie być ;> Będą....

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie było, nie ma i nie będzie cheatów do WRPSP .

i tu sie nie zgodze bo hack był :) od Zico ale obecnie niczego nie ma i tez mam nadzieje ze nie bedzie bo nie dosc ze sa mega lagerzy to jeszcze mieliby byc hakerzy ;/

Opublikowano

Powiem krótko. Hacki są, ze strony Turków, oni złamią każde zabezpieczenie. Widziałem do tej pory 1 jumpera, wiadomo " turkish soldier " :D

Hacki oczywiście są, aczkolwiek są nieopublikowane i mają je tylko nieliczni.

Opublikowano

Ja hackerów widziałem tylko w końcówce maje, więc nie gadaj, ze Turcy maja jakiekolwiek hacki. Hacków na razie nie ma , bo adrsów nie ma, a wydobycie ich byłoby nie legalne i niezgodne z prawem, gdyż trzebabyło by się włamać do plików serverowych. Za coś takiego nieletnim grozi ośrodek lub grzywna, a w najlepszym wypadku opieka pod okiem kuratora. Więc nikt nie jest taki lbo zdolny, żeby się włamać, albo głupi, żeby to zrobić xD A dla osób dorosłych grzywna lub najczęściej więzienie (wyrok w zależności od okoliczności) -.-

To tyle z mojej strony pozdrawiam <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Ja hackerów widziałem tylko w końcówce maje, więc nie gadaj, ze Turcy maja jakiekolwiek hacki. Hacków na razie nie ma , bo adrsów nie ma, a wydobycie ich byłoby nie legalne i niezgodne z prawem, gdyż trzebabyło by się włamać do plików serverowych. Za coś takiego nieletnim grozi ośrodek lub grzywna, a w najlepszym wypadku opieka pod okiem kuratora. Więc nikt nie jest taki lbo zdolny, żeby się włamać, albo głupi, żeby to zrobić xD A dla osób dorosłych grzywna lub najczęściej więzienie (wyrok w zależności od okoliczności) -.-

To tyle z mojej strony pozdrawiam <3

Co ty za głupoty dzieciaku gadasz;] War Rock ten prywatny jest nielegalnym bo wzięli pliki z internationala, więc dlaczego ty masz być gorszy od nich? nie znasz prawa a pierdzielisz 3 po 3.

logotyppe.png

Zacząłem trochę temu, poznałem od kolegów

zawsze w coś zamieszany, nic nikomu nie mów

nauczyli co jest co, potem dalej już na błędach

zamiast sprzedać wolę cmentarz zasada dla mnie święta

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie ma i mam nadzieje że nie będzie.. A co do reszty " hacker-ów" bijcie na globala a tego priva zostawcie w spokoju :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...