matixxi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam! Poszukuje real mapki 8.60 wraz z questami typu INQ , POI itp Takie główne z real tibi. Ewentualnie może być sam plik z questami bo mapke jakąś mam. Proszę o pomoc! Kto mi pomoże będzie mógł liczyć na rangę na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 W sumie tak naprawde dzialajace INQ ,POI WOTE itp ciezko znalezc ,rzadko kto wstawia calkiem oskryptowane. W takich wypadkach zawsze ,ale to zawsze odsyłam do for brazylijskich ,oni tam robia tego mase i zawsze mozna cos znalezc ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannyy1029 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 tak jak kolega wyżej anpisał poszukaj na forach brazylijskich ew. możesz spróbować kupić od kogoś oskryptowaną mapę. Pomogłem??? Daj + ;>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixxi Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a znacie może jakieś te brazylijskie fora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.